Powered By Blogger

söndag 1 juli 2012

Återblick med förhoppningar att toppa i år

Ny månad. Halvårsskifte. Juli. En månad jag spontant förknippar med sommar, sol och kul. Fick för mig att det inte var så mycket av de komponenterna under förra juli. Så jag gjorde en tillbakablick här i bloggen. Och upptäckte att jag hade fel, för visst uppenbarade det sig en del skoj under juli 2011. Visserligen inte alltid i sol men sommar och kul åtminstone. Sådant som… 



… att månadens första dagar blev spenderade på Roskildefestivalen.



… att det blev en supernajsig utflykt till andra sidan Skåne, för en dejt med kombatant Helen och hennes familj. 



… att Gunnarssonskan med söta dotter Moa äntrade skånsk mark, vilket blev en dejt med andra sköna Mollydamer i Köpenhamn och Malmö.


… att jag drog ihop till en träff i Helsingborg.



… att jag var på premiärbesök i Lingons hemdomäner.

Kände spontant att jag nog inte lyckas toppa det i år. Men så tänkte jag efter, och en del roligheter är redan inplanerade, annat hyser jag förhoppningar om... Hur det verkligen blir får den som väljer att fortsätta titta in här reda på efterhand. Själv ska jag i alla fall jobba på en skitbra juli 2012. Hur ser det ut för er? Har ni några angenäma planer på gång? Kram för nu!

6 kommentarer:

  1. Jösses vad du hann med! ser ju verkligen supernajsigt ut alltihopa! Hoppas juli 2012 blir lika bra!
    De mest omedelbara planerna här är husmålning. Jag vet, jättekul! Men nödvändigt! Och lite kul är det ju när det blir snyggt! Men det känns som att vi måste klämma in lite roligt också så vi inte storknar av all färg. Som idag när det är blött, då får det väl bli städa inne! Hahaha!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag som tycker det är kul med hus och trädgårdsfix... kan vara för att jag inte har hus och trädgård själv och därför inte måste. Men jag gör det supergärna då och då. Synd jag inte bor närmre för då hade jag kommit och hjälpt er. :o) Kram!

      Radera
  2. Ja grilldaten kan vi ju göra om - toppad med en hund till denna gången.
    Jag ska ju jobba mest hela tiden i sommar (blir ju så när man byter jobb) men nån lucka ska vi nog allt hitta.
    Och ja höras!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut göra om! jag har ju ingen aning vad som händer med mig från imorgon. Ska stämpla in mig på AF och sedan är jag i deras våld till 100% igen... :o)Men vi måste styra upp nåt, snart! Kram!

      Radera
  3. Ser ju ut som om juli var en bra månad! Och årets ska väl inte bli sämre:) Kram från en Gunnarssonska med lätt skallebank;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det känns som en bra månad när man tittar tillbaka på den, inte minst var ditt besök ett lyft, såklart. :o) Och vet ju redan en del som ses fram emot denna juli så den kan bli kanon... :o) Kram!

      Radera