Powered By Blogger

torsdag 26 juli 2012

Dagens - som har stadshärjat & dejtat Mollysyster


Då jag inte är speciellt förtjust i att trängas på någon folktät och stimmig strand så har jag istället ägnat mig åt stadssysslor denna dag. Sådant som att härja runt i butiken som ganska nyligen hamnade på min lista över favoritaffärer:


Där jag passade på att knäppa dagensbilden när jag ändå befann mig i provrummet med ett gäng tajta träningsbyxor. Sådana jag får ännu mer ben- och häckkomplex av att ha på mig, en löjlig nojja jag tänkte försöka övervinna... Därav den fotobefriade provningen.
Och eftersom jag är mer än lovligt trött på att Iphonen endast tjänstgör med väckning när den själv känner för det så var jag även på Clas Ohlson och nosade upp en väckarklocka:



Det åkte visst med en vovvehandduk också. Ja såklart är det av yttersta vikt att hundarna har just en sådan och ingen vanlig handduk... ;-).
Och! Så har jag fikat med en Mollysyster. Pärlan Peggy, hennes man och son. Jäkla cool familj det där! Superskoj att få chans att träffa dem när de ändå var på besök i min by. Och tro det eller ej, men jag försökte inte ens smygta en enda bild. Iphonen fick långrast. Nix, jag är inte allvarligt sjuk, jag bara trotsade mitt fanatiska fotoknäppande... :-). Nu träning så Kram för den här gången!

- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommentarer:

  1. Haha .. Stadium fick ett besök av mig idag med :) Flydde faktiskt från sardinburksstranden när folk som kom senare i princip lade sig på mig och andra. Men med tanke på hur det svider på näsan och lite andra ställen var det nog tur att jag stack :) Ett linne som går ner över häcken fick jag med mig från Stadium. En till med lite komplex :)) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja absolut hellre Stadium än strand om man frågar mig... Vidrigt när det blir sardinvarning... Jag fixar inte det alls. Hoppas ditt svid har lagt sig. Kram!

      Radera
  2. Nice att få träffa Peggy! Och jag som har kommit hem till datorn här och har läst ikapp förstår mycket väl varför du köpte dom vita jeansen! Riktigt jäkla skitsnygga! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja riktigt najs! Så jäkla synd att hon inte bor närmre... :o( Och lika synd att inte du gör det... Riktigt dumt med avlånga länder... :o) Kram!

      Radera
  3. Hallååå....tack så jättemycket för den mysiga fika dejten :-) nu är vi hemma bra trötta efter mycket varm dag...det var så kul att få träffa dig igen och övriga familjen som var med tyckte det var jättetrevligt! :-) fast Axl är rätt så glad över att vara hemma igen :-) Önskar att jag bodde lite närmare så att det fanns möjlighet att ses lite oftare...känner att jag har en hel del gemensamt med dig :-) I morgon blir det blogginlägg för nu ska jag strax hoppa i säng :-) foton tar vi en annan gång va ;-)
    Kram på dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen TACK för att ni tog er tid att fika med denna tant! Så riktigt jäkla skitskoj att träffa er! Önskar också att vi bodde närmre varandra! Det hade varit superkul. Får försöka styra upp något inom en snar framtid i alla fall tycker jag... Kram!

      Radera
  4. Underbart med alla möten i sommar! Kan man tänka på och njuta av i vinter:)

    Snygg som attans i de vita jeansen, de är riktigt läckra

    Kramar i massor

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut! Alla dessa möten har ju en tendens att dra med sig att man kan leva på dem länge. Me like! :o) Kram!

      Radera