Powered By Blogger

lördag 14 juli 2012

Min förmiddag i tre bilder – lördag

Vaknade i ottan, igen, och övervägde starkt att stanna i sängen ett gäng timmar till, i sällskap av bland annat…


… Debbie katt. Men efter en stund med datorn i knäet kom rastlösheten krypande. För det var en annan sak som lockade lite mer, en syssla jag skulle gett mig i kast med igår men missade. Så jag knatade istället ut i köket och…


… bakade hallonsmulpaj. Den med ett berg av vaniljglass var ingen dum frukost. Alls! Fast medan den ännu stod i ugnen passade jag på att ge mig i kast med ett annat projekt, som också hamnade i skymundan igår; jag testade innehållet i paketet jag fick hemplockat:


Svarta Please jeans. Nej, det går absolut inte att ha för många av dessa lovely brallor, inte en chans i världen liksom… :o)
Lite ljug är det dock att kalla detta min förmiddag, för samtliga bilder här knäpptes innan klockan ens hade hunnit masa sig fram till tio. Så morgon borde rimligtvis vara den korrekta benämningen. Men sådana petitesser tänkte jag sopa under mattan och inte låtsas om. För att istället gå lite bärsärk i högen som sticker fram i högerkant på sista bilden, campingpryttlar från Roskildefestivalen. Så tjing för nu!

7 kommentarer:

  1. Ahhh var har du fått tag i dem. Letar som en tok men hittar dem inte i stl small! Låter gottigott med hallon paj :) Kram

    SvaraRadera
  2. ÅHHH blir jag avis..vill oxå ha !! Odd me synd jag sålde mina svarta på tradera i stl s de var alldeles förstora åt mig..:(

    SLIT DEM VÄL de är sååå snygga !!

    Kram Tina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åhh vad synd :( men, men.. på något sätt ska ett par allt hitta hit :)

      Radera
    2. tina: du får gärna maila mig; oddjosanne@gmail.com, har inte din mailadress... för det kan vara så att jag har fått lite nys på var XS snart kommer att finnas... Kram!

      Odd me: jag hjälper dig att hålla span, hör av mig om jag skulle springa på dem. Kram!

      Radera
  3. Vilken frukost! Det skulle jag med vilja ha :-)
    Och jeansen med... Saknar snygga svarta jeans...
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte den nyttigaste frukosten men en av de godaste. :o) Ja de svarta Please jeansen är riktigt snygga och supersköna. Vet inte vad du har för storlek men kan ju hålla span och hojta om jag ser dem. Kram!

      Radera