Powered By Blogger

tisdag 31 juli 2012

En liten rapport från min dag i Malmö

Utflykt utan rapport har ju blivit lite av en otänkbarhet för mig… Så! Här kommer en, dock endast en relativt liten en, från min dag i Malmö. Som inleddes på centralstationen…


… och det i sakta mak… Där en stor latte blev inhandlad. Som peppkost, liksom. Inför kommande rearace i megaträngsel, vilket var vad jag förväntade mig. Tog med kaffemuggen till stora torg och slog mig ner på en bänk en stund.




Men nu var det ju inte för att gräva ner mig okynnesforograferande av torgvyer som jag var i metropolen. Utan för span bland rabatterade klädtrasor. Här:


Och det var mycket riktigt ganska mycket armbågande och småhysteri. Så det blev inte så mycket bilder tagna. Förrän Lingon tittade in. Och blev förälskad i en väska. 


Dock i en prisklass som andas vd med fallskärmsavtal…  Vad kostanden stod i för det jag förälskade mig i har jag ingen aning om… Men det var…


… världens kanske coolaste pjux. Som dock var runt två storlekar för stora. Så inget köp där. Vilket det däremot blev av denna, som ni redan vet.


Vad ni dock inte vet är att den inhandlades på Factory och alltså inte på Iisa. För här är det snabba hopp och därför är det någonslags chokladbutik som står som värd för nästa scen.


Skummaste chokladen jag någonsin sett. Men helt galna ingredienser. Som jag inte shoppade, vilket jag nog måste någon annan gång för nu kan jag ju inte sluta tänka på hur de smakar… Testade dock kaffet där.


Lingon slog även till på glass.  Och så fikades det och babblades en stund och gjordes helknasiga försök att tas bilder…


… innan vi klev in genom dörren till ännu en affär, le Make. Där ytterligare ett par skor, om än ett par i en helt annan dimension, fångade mitt intresse allra mest:


Men, är man ståndaktig till max så är man… och därför blev det så att även detta paret och jag gick skilda vägar. Vilket även jag och Lingon gjorde. Och min väg bar tillbaka till centralen. Som stod i regnhotande skrud. 




Och där jag hann rycka med mig en sallad från Waynes,en riktigt übergod sallad, på vägen ner i underjorden där perrongen finns belägen. Och så åkte jag hem och så var utflykten slut. För den här gången. Och nu ska jag snabbutrycka lite i städland eftersom vi får besök här i boningen alldeles strax så jag kastar mig ut i verkligheten på en gång igen, med en Kram till er!

6 kommentarer:

  1. Ser ut som ni hade en bra dag äevn om den var snabb:)

    Fin som snus är du som vanligt

    Kramar i massor

    SvaraRadera
  2. Dom där Ash-skorna har jag suktat efter med! Och har sett dom på rea nånstans. Vart har jag glömt men jag ska rota runt lite.....
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Tack för idag vännen!
    tusen kramar
    <3

    SvaraRadera
  4. Ja, vädret har varit bisarrt idag. Men ni verkade iaf klara er undan alla skurarna! Den där blusen du shopsade, den är allt bra fin! Klem och fortsatt fin kväll

    SvaraRadera
  5. Härliga bilder! jäkla snygg blus du shoppade och jag blev faktiskt smånyfiken på chokladen :-)
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  6. Sorry men det blir bara ett lusigt Kram, inga vettigare svar på grund av grav trötthet... Sorry...

    SvaraRadera