Powered By Blogger

fredag 13 juli 2012

Min eftermiddag i tre bilder – fredag

Jag har varit ute och rekognoserat hela eftermiddagen, rekat så jag ska ha full koll vad mitt finbesök imorgon än må få för sig att vilja se, höra, klämma, prova… NÄ, det har jag inte… Men! Jag slank faktiskt in i tre butiker för att kolla läget eftersom jag vet att det kan finnas sådant hon gillar där. Som kanske…


… Mollysar till 50 procent rabatt. Till exempel. Vilket det är på Zebra om någon annan i mina trakter skulle vara intresserad av det… Det finns något plagg som jag inte skulle ha så mycket emot att få krydda Mollyroben med. Men jag var ändå betydligt mer intresserad av det här…


… paket som var den egentliga anledningen till att jag for fram på stan idag. Och vars innehåll ni får se i ett senare inlägg, kanske idag, kanske imorgon. Mest för att jag inte ens har hunnit öppna det ännu… Det lät lite knäppt, först superintresserad och sedan inte peta vid det, men så är det i alla fall… Vad jag däremot hade lite tid för var att stanna till och spana in de här…


… välputsade hojjarna som stod i två långa rader utanför rådhuset. Och uppenbarligen väntade på att få ingå i en bröllopskortage. Coolt! Mindre coolt är att jag är så in i skelettet söndertrött just nu att det mest känns som att jag ska svimma. Har knappt sovit på flera nätter, ätit skräpigt, dragits med festivalbiverkningar och oroat mig en hel del. För sådant jag både kan och inte kan påverka. För min framtid… Typ. Så det blir att kasta sig i sängen ett tag, titta på tv, vila kroppen, rensa hjärnan… Så Kram för nu! 

8 kommentarer:

  1. Du e för go min vän! Can´t wait, men den där åskan de lovar, hoppas jag vi slipper. Klem (lite på örat såhär på fredagskvällen, skyller som vanligt på grannen)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej för satan någon åska vill vi inte ha! Kollade nu och det ser ut som vi slipper den... Hoppas, hopas... På örat är skoj... :o) Kram!

      Radera
  2. Ha det så trevligt med Flipfloppan i morgon:) Här sunkas soffa en stund, sen blir det tidigt i säng. Har ju 55 mil framför mig i morgon:) Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kör försiktigt!, vet ju att ni är på väg nu. Kram!

      Radera
  3. Åhh, ha det så trevligt och hoppas åskan inte får fatt i er! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä den får gärna hålla sig borta. Från dig också... :o) Kram!

      Radera
  4. Förresten måste vi ju spana in det på TV omtalade dasset. hahha. Klem fårn disco i Paradiset typ

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut måste vi det! Det första vi gör tycker jag (mest eftersom det finns precis vid Knutpunkten...) :o) Ses snart! Kram!

      Radera