Powered By Blogger

tisdag 17 juli 2012

Höstbilderna har landat – jag har spanat

Samtidigt som Wallander drog igång på tv tipsade Helena om att Odd Molly har lagt ut produktbilderna för höstens kollektion på sin hemsida, HÄR. Så det blev givetvis snabbspaning av dem i reklampauserna. 
Och nu vid midnatt släppte även lisen.dk och deepfling.com, och kanske någon mer som jag inte har koll på, just dessa plagg till förbokning. Vilket ger ett hum om prisbilden också. Den lilla detaljen ja, som tyvärr oftast är det som skiljer köp från icke-köp… Fast jag blev faktiskt positivt överraskad, inte för att det går att säga billigt men det känns ändå som att prislapparna har halkat ner ett snäpp, i alla fall på en del saker.
Men med tanke på hur många plagg jag visst råkade spontangilla så lär det ändå bli en ihärdig kamp mellan önskelista och plånbok i höst. Där tyvärr den senare lär vinna många bataljer… Men det kostar ju inget att spana, eller att drömma för den delen… :o)

Jag tänker knåpa ihop lite listor över mina favoriter och mina bubblare, som jag brukar vid kollektionssläpp, men det när hjärnan är mer vaken och alert. Fast jag kan ju redan nu säga att denna trio absolutly kommer att finnas med i topp där:




Har ni också hittat några spontanfavoriter ur höstkollektionen? Gonatt & Kram!

5 kommentarer:

  1. Nattugglan hann ta en liten paus och kolla hos lisen. =)
    Ska kolla OM senare.

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Snygg trio du har hittat, själv blir det nog den vackra färgglada sjalen, en svart sammetsklänning och kanske den cerisa ponchon men jag har redan ett par ponchos och vet inte hur jag motiverar en till.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  3. Åhh, vad mycket fint har inte hunnit kolla ännu kram Diana

    SvaraRadera
  4. Jag har inte tittat så noga men klänningen har jag med fastnat för, mäåste dock prova så det inte blir "tantigt" på mig:)

    Kramar i massor

    SvaraRadera
  5. Tack för era kommentarer! Kram!

    SvaraRadera