Powered By Blogger

torsdag 19 juli 2012

Glädjande svar om klänningen


Snabbt som attan har jag fått ett nytt, slutgiltigt svar av bästa Charlotte på Odd Mollys huvudkontor. Som i sin tur fått beskedet av sin kollega Martina. Om klänningen jag skrev om, HÄR, den som enligt Deepflings hemsida skulle vara omgjord i bystpartiet. Rebiya s/s dress:


Och svaret låter, glädjande nog, så här: ”Martina säger att skärningen kommer att vara likadan som på bilden. Anledningen till kommentaren är att klänningen ser lite plattare ut på bild, som sig bör. Alltså, inga förändringar är gjorda efter att bilden tagits.”
Så där var det rök utan eld… Pust, säger jag som gillar, verkligen gillar, den här dressen just the way it is… Och med detta förmedlat ska jag gå över till att bena upp i gårdagens utflyktsbilder, varav en del kommer att dimpa in här under förmiddagen. Hoppas ni får en bra dag därute. Kram för nu!

6 kommentarer:

  1. Tack för att du kollade upp det! Detta är en av mina favoriter även om jag inte direkt har användning av sidenklänningar egentligen.... Men förbokad är den ändå, hujedamej :)
    kram

    SvaraRadera
  2. Vad roligt för alla som hade denna som favorit!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Himla bra att du fick svar så snabbt ändå..
    Klänningen är gorgeous!
    kram

    SvaraRadera
  4. Vad bra att du frågade!!!!!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Den är jättevacker fast på mig skulle den bara se tantig ut =)

    SvaraRadera
  6. Ja visst var det ett kanonbra svar. Det bästa tänkbara... :o) Kram!

    SvaraRadera