Powered By Blogger

tisdag 10 juli 2012

Dåliga kläder är bara skitsnack

Man ska inte klaga på vädret för det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder… Skitsnack! För hur skoj känns det när man knallar in till Ella och hittar den här:


Ja Ella bor i samma stad som mig, närmare bestämt staden som sommaren tydligen tänkte skita fullständigt i. Så glöm dåliga kläder, här pratar vi elakhet på obehagligt hög nivå… Nu ska jag sura vidare. Och skoja till det ännu lite mer med hjälp av städning av smutsad boning… Kram på er och Take care därute!

8 kommentarer:

  1. Samma skit här i södra Skåne. Jättedepp!!!
    Hoppas du får en bra vecka i alla fall!
    Kram!
    Cecilia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas du får detsamma; en bra vecka. Och! Att den där vädergrejen är åt skogen fel. Ja hoppas kan man ju alltid... :o) Kram!

      Radera
  2. Sommaren sket fullständigt i min stad oxå :-( så jäkla surt!!
    Kran på dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jävligt surt!!! Jag får nästan panik till och med. Min solberoendehet blir bara värre med åren. Kram!

      Radera
  3. Och min stad också. Jag reagerade precis likadant när jag såg prognosen i morse för kommande veckan. 15 grader o småregn. Nä nu ska jag åka o besiktiga bilen, lika bra att ta allt trist i samma vecka. kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja allt trist den här veckan (jag har också en del tråkiga måsten att ta tag i) och en massa sol och kul nästa vecka, det hade inte varit fel, i alla fall... :o) Lycka till med besiktningen, jag håller tummarna att du kommer igenom felfritt. :o) Kram!

      Radera
  4. Inte heller på denna kusten har sommaren lust att befinna sig.
    Undrar om det är en fin vink att bege sig till staden i mitt hjärta?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Är det bättre där? Jag har dålig koll... Jag känner detsamma fast för mig heter drömplatsen Kap Verde... Åt varsitt hål alltså... Dumt. Kram!

      Radera