Powered By Blogger

fredag 20 juli 2012


… vegetarisk sallad. Med fetaost och soltorkade tomater, som är något av det jag tycker är allra godast, i hela världen till och med. Eftersom någon (jag) äter löjligt långsamt så tog det en bra stund innan vi kunde lätta därifrån och knalla till vårt förhandsbestämda mål:





Regionmuseet Kristianstad. Men inte för att ta del av…


… stadens historia. Utan för att se… 


… utställningen Fashion Stories som innehåller ett 90-tal grymma brud- och coutureklänningar skapade av mästarnas mästare Lars Wallin. Eftersom jag alltid har beundrat hans kreationer något enormt så gick jag komplett bärsärk därinne och knäppte bilder som en übergalning. 
Så! Utställningen kommer därför att få ett helt eget inlägg. Typ imorgon. Men det var precis så grymt som jag hade hoppats och för att dämpa de exalterade känslorna en smula så stannade vi till i museets café…




… för kaffe med tilltugg. Som jag har suktat efter chokladboll och så megagod den var. Helens hallonmousse såg inte äcklig ut den heller. Och efter det var slukat och ännu lite mer av livets väsentligheter var avhandlade så var Helen tvungen att åka och hämta dotter. Och jag ta mig mot tåget. Med en liten avstickare längs shoppingstråken…




… för att kunna landa på tågstationen med denna i handen:


Ja de där smyckena jag slurpspanade mig nästan sjuk på gick ju inte bara att lämna åt sitt eget öde, i alla fall inte ett av dem... :o) Och bara för att jag inledde denna bildkavalkad med ett tågrelaterat knäpp så avslutar jag med detsamma. Detta i Lund, under tågbyte på vägen hem:


Och då var ännu ett mastodontinlägg till ända. Återstår bara att säga Kram för idag! Och på återseende imorgon om ni känner för lite Odd Molly-provning och Lars Wallin-utställning. Bland annat.

2 kommentarer:

  1. Vad bra att smycket fick hänga med; det passade verkligen dig. Hos Helen på Böcker & Ting kan man stanna länge. =)

    Tack för igår! Extra kul att inse att jag numera har stl 2 och jo jag ser ju själv på bilderna att det inte är bara du som tappat några kg. Yey!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den butiken är det inte sista gången ag besöker. Gillade den massor och pratade lite med henne när jag gick dit igen, supertrevlig.
      Ja jag sa ju det att det syns skillnad sedan fikan i Malmö. Och inse nu att du HAR 2 också så du inte köper 3, lova det! :o) Kram!

      Radera