Powered By Blogger

torsdag 12 juli 2012

Provning av Odd Molly pre-fall – del 2


Så har då turen kommit till att flasha de pre-fallplagg som jag fick provat på Factory Malmö idag.



Truelove blouse, dark indigo 899:-

Storlek 0. Jag kunde inte riktigt släppa den här blusen, som jag ju provade i helvitt på Åhlens. Så på vinst och förlust ryckte jag med mig en 0:a i hopp om bättre passform. Och visst hade den det. Och jag gillar den. Dock var jag helt säker på att brodyren var svart men den heter dark indigo och på bilderna ser den blå ut så jag gissar att mina linser inte var riktigt putsade.  



Bolivar l/s blouse, white 1199:-

Storlek 1. 100 procent bomull men shit vilken supermjuk sådan! Nästan lite silkeskänsla över den, megaskön kvalitet med andra ord. Även här var jag som synes tvungen att tillämpa mitt nya tvångsgrepp att slarvtrycka ner den i jeansen. Funkar inte riktigt tycker jag men å andra sidan är det nog inte meningen heller. 


Sigh l/s dress, lite grey 1899:-

Storlek 1. Siden. Mitt favoritmaterial. Och jag gillar såväl färgen som mönstret. Men! Modellen. Inte alls fin om jag får säga vad jag tycker, och eftersom jag håller i rodret här så får jag ju det... :o) Den är alldeles för oformlig och nattlinnesvibbig på ett mormorsaktigt sätt. Liksom. Jag tänkte att det kanske var storleken och hämtade därför en mindre. I powder:


Sigh l/s dress, powder 1899:-

Storlek 0. Något mindre, en smula kortare men fortfarande för mycket säckvarning. För min smak. Men man kan ju inte gilla allt. Vilket plånboken trivs bra med…

Japp, det var vad som blev provat. Men! Jag hade ju med mig en påse från Factory också. Men jag tänker inte be er gissa innehållet. Nix, jag har inte trillat och slagit skallen. Och troligast inte slutat med mina fjantiga gissningslekar bara sådär heller... Det är bara det att det inte är något av ovanstående som fick haka på mig hem. Och då är det ju lite svårgissat. Det är inte ens en Molly… Ja, jag vet, jag kör på ordentligt på otrohetslinjen för tillfället… Fy skäms!... ;o) Vad var det då?… Det får ni se imorgon… ;o) Så Peace out för idag!

14 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag måste nog hålla med dig om nattlinnekänslan även om jag är lite förtjust i den i vinrött eller vad färgen nu heter. Tänk med ett långt cigarettmunstycke i silver ihop, ja nu röker jag ju inte men själva känslan, lite dekadent.
    Kram och tack för fin provning från Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... ett skäl gott som något att börja röka tycker jag... :o) Du är underbar! Kram!

      Radera
  2. Jag har ju inte varit något större fan av pree-fall kollektionen men Medallion tanken och Impulse wrapen var klockrena på dig och jag blev grymt sugen på dem nu :-D
    Hoppas allt e bra med dig.
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja framförallt så tycker jag att de var riktigt snygga tillsammans. Kram!

      Radera
  3. Håller med dig helt i din analys av plaggen och de båda översta hade liksom gått mig helt förbi, men de var ju riktigt fina!!! tack för provning!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja som vanligt så fastnar jag för sådant jag dissat tidigare och dissar sådant jag fastnat för. Fast den här gången var det enklare eftersom jag inte direkt fastnat för något. :o) Kram!

      Radera
  4. Åhååå. Nu måste jag gissa..!
    Orangea skor?
    eller vad?
    Vill veta..hihi.
    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi...orange var ju rätt. Och det kunde blivit 10 points för jag stod och fingrade på de där skorna, som du har, ett bra tag. Riktigt fina och coola ju. :o) Kram!

      Radera
  5. Fin provning - tack! Jag som har beställt nattlinnet... Ja, ja, vi får se. Kanske jag tycker annorlunda.

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det kanske är superfint på dig (hoppas). Ibland är det ju så, skitfult på någon = superfint på någon annan. Hoppas ara du tog en 0 för de är stora! Kram!

      Radera
  6. Du är då snygg i allt :)spännande vad som finns i påsen kram Diana

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla... även om jag inte håller med dig alls... ;o) Kram!

      Radera
  7. Fina provningar. Synd att det är så långa fladdriga ärmar på Sigh l/s, förstör allt. Resten är jättefint. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller med dig, när jag tänker efter så var det nog til stor del ärmarna som sabbar den. Dumt. Kram!

      Radera