Powered By Blogger

lördag 28 juli 2012

Dagens, sällsynt cafébesök och toalettpappersönskan


Top – Odd Molly Rock-a-fellow slip top, Twilfit-linne under, vintage rose, jeans – Please, bälte - sandaler – Moow, halsband – apskallar med bling från Ewa von Duuren. Tillsammans min stass of today, dokumenterad på väg mot ett riktigt sällsynt cafébesök. För det är otroligt sällan som jag och mr Make går på konditori tillsammans. Men idag slog vi till på stort och gjorde alltså ett undantag på den fronten. 
Anledningen var en mischmasch mellan inget ätbart hemma och långt till matbutiken. Ett café halvvägs längs den sträckan, en tant med grymt sug efter kalorispäckad storbaguette och en make som inte tackade nej till att dela en öl.



Och en ännu mer sällsynt grej var den jag upptäckte inne på cafétoaletten…


… lila papper. Hur coolt är inte det då… Vill ha! Aldrig sett förut, har ni? Och är det någon som möjligen kan tänkas veta var det finns att få tag på?
Nu är mr Make på jobbet, jag städar, ja förutom pausen här nu då, och lite senare vankas festivalande. Ja, jag gillar inte skiten, men som sagt, if you can´t beat them, join them… 
Speciellt som solen är tillbaka här igen… Shopsa några inspanade saker, mest till mr Make faktiskt, och se två konserter ännu lite senare är planen… Kanske kommer det någonslags rapport här… Hoppas ni har en bra dag därute. Kram!

10 kommentarer:

  1. Utomlands har jag sett färgat toalettpapper dock ej här hemma.Läckert!!
    Kram Titti

    SvaraRadera
    Svar
    1. Där sa du något... det finns en polsk butik nästan precis vid caféet vi var på, kanske där de handlat det... det får kollas, tack för tipset... Kram!

      Radera
  2. En släkting modell äldre har alltid lila, rosa eller aprikosfärgat toapapper när hon har gäster (och så skäller hon på barnen för att hon tycker dom använder för mycket....)
    Jag tror att hon har hamstrat på sig sen det glada 70-talet då det fanns att köpa och sen fyllt sin gigantiska källar med det.
    MEN! Jag har faktiskt sett på NETTO ett par gånger att de har dassapapper i olika färger!
    Lycka till med jakten!
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... jag hade säkert varit som din släkting; supersnål med mitt fina papper... :o) Netto får kollas, tack för tips! Kram!

      Radera
  3. Snygg stass. Nu har åskovädret kommit hit.. Så utegången blev uppskjuten till i morgon. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag såg det på nyheterna precis, shit med regn, såg ju ut som en swimingpool som rymt och landat i er stad. :o( Hoppas det drar iväg snabbt igen! Kram!

      Radera
  4. Har sett det i en affär på Kungsgatan här i Stockholm...........men vad heter affären........ska tänka lite om jag kommer på det.....
    Kram Halvan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skulle du komma på det så får du väldans gärna hojta! För tanken är att jag ska till Stockholm om en månad så då kan jag ju shoppa det där om jag inte hittat det på hemmaplan innan. Galen sak att shoppa närman är borta men men... :o) Kram!

      Radera
  5. Hej!
    Färgglad toapapper brukade köpa i Polen, den var tom perfymerad :))) Fråga dem som ha polsk butik ...

    Ps. Älskar dina outfit :)

    Kram, Magdalena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla! Då kanske jag har rätt i mina misstankar att det finns i polska butiken. Får ge mig dit i veckan. Parfymerat dessutom, tjohoo vad skoj! :o) Kram!

      Radera