Powered By Blogger

fredag 13 juli 2012

Min förmiddag i tre bilder – fredag

Att inte ha något kaffe hemma är en av livets stora mardrömmar. För mig. Och eftersom så var fallet i förmiddags var det bara att snabbt knata till Ica för att råda bot på eländet. Och abstinensen. Väl där fick jag ett spontaninfall och ryckte med mig lite till. Och kanske kan ni med hjälp av följande bild ana vad jag ska mecka ihop i eftermiddag?:


Med dagens koffeindos säkrad i en påse knallade jag, som så ofta annars, förbi denna nöjesbelamrade pelare… 


… med skillnaden att den här gången fick jag plötsligt en överväldigande lust att hitta på något, gå på konsert kanske, så jag stannade och började ögna igenom affischerna. Och fastnade snabbt på att Melissa Horn och Mikael Wiehe dyker upp här. Ikväll. Hem och kolla nätet. Men! 475 riksdaler per biljett är dock inget som vår ekonomi tillåter. Men kanske att vi kan fattigmanshäcka utanför, ha picknick och åtminstone få höra lite. Fast om det blir så eller inte får vädret avgöra. Och det bådar ju inte helt positivt på den fronten, för efter min nyligen avlagda luftning av hundar i parken ser Conversen ut så här:


Nerlusade av blött gräs. Sådant som man helst undviker att slå sig ner i för en fikastund i det fria. Hur trevligt musiksatt den än är. Så kvällsaktiviteten hänger fortfarande löst… Och roligare än så här har inte min förmiddag varit. Hur eftermiddagen artar sig återstår att se, saknar dock planer av det roligare slaget så förbered er på ännu mer tråk i nästa rapport… :o) Peace out!

8 kommentarer:

  1. Att inte ha kaffe hemma, är helt bedrövligt!!! Hm, ser ut som ngn slags dessert, milkshake eller kanske rentav tårta?? Hoppas det sk vädret skärper till sig i morgon! Klem (det är även bedrövligt att det ska behöva kosta så mkt att gå på konsert, SUCK)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast allra värsta scenariot är ju ändå inget kaffe och Inga cigg... då är det så nära döden man bara kan komma... :o) Idag har det varit schysst väder så med lite tur, ska sova med fingrarna i kors, kanske funkar... Kram!

      Radera
  2. Vi borde ses och luncha/fika en dag innan jag har semester. ;)

    Kramis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det borde vi absolut och definitivt! Är det en eller två veckor till du jobbar? Kram!

      Radera
  3. En smoothie kanske :) Jag fick den läbbiga upplevelsen alldeles nyss att min nyinköpta mjölk var sur och var alldeles klimpig :( Jäkla sunkHemköp där jag bor.. Nu får det banne mig sluta regna. Första sommaren på evigheter som jag inte reser utomlands och så är det värsta sommaren ever som jag lyckas pricka in.. Nä mera sol tack :) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä hallonpaj med glass men insåg att det nog var lite långsökt att be er gissa på det... Fy fan med mjölken! Vidrigt, har varit med om det själv... :o( Ja det här vädret håller på att knäcka mig fullständigt... Typiskt att du inte bokat resa just nu när det är såhär. Men! Det kan ju vända, vi får hoppas. Kram!

      Radera
  4. Glass och jordgubbar...mmmmmm!
    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä, hallonpaj med glass men det var ju nästan. :o) Kram!

      Radera