Powered By Blogger

tisdag 10 juli 2012

Min förmiddag i tre bilder – tisdag


Vaknar med Ajax hund parkerad på magen och kommer ganska raskt till insikt om att jag dels är lika rödögd som henne och dels minst lika trött. Och att jag dessutom har lyckats sova till mig huvudvärken från helvetet gör att jag stannar kvar i sängen, glor på tv, slösurfar runt på datorn. Är allmänt slappast på skalan. Till hunger sätter in och det är dags att fixa lite lyxfrukost:


Känns som att jag och nyttigheter har glidit ifrån varandra ganska ordentligt på sistone… Låtsas inte om det utan får istället en idé om att det ska städas boning. Men den planen kommer raskt av sig, för huvudet spränger mindre av att befinna sig i horisontalläge så jag lullar tillbaka till sängen. Där jag kommer på att det även behövs fejas bland bilderna i mobilen. Och där snöar jag in, för som ett utslag av min vädersurhet börjar jag vältra mig runt i knäpp från Kap Verde:


Och som ett utslag av det kommer jag på att jag aldrig gjorde några bildterrorinlägg efter senaste resan dit i mars. Funderar på att göra det nu, idag, eller senare i veckan, men låter er vara med och bestämma. Så; ska jag pracka på er en massa pics från ön i Atlanten eller känns det mest som ointressant skåpmat?... Medan ni klurar på den så laddar jag för att få till en eftermiddag som inte enbart spenderas under täcket… Vad jag sedan ska göra har jag ingen aning om men det lär väl visa sig… Peace out för nu i alla fall!

4 kommentarer:

  1. Det är ju fullkorn i skorporna för sjutton. Nyttigt och bra;) Vi har samma stinkans skitväder här och YR lovar samma i Ystad nästa vecka:( Helvete! Hoppas dom har fel......
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet, fullkorn räddade mig där... men tyvärr inte sen när jag gick över på choklad, popkorn och chips... Inte tal om fullkorn där inte... ;o)
      Ja fy fan vad trist om det blir så, jag håller verkligen tummarna att de har fetfel med vädret för er nästa vecka! Kram!

      Radera
  2. Kollar gärna på bilder från Kap verde! Hoppas du mår bättre nu. Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul! Då blir det bilder trots att du är den enda som vill se dem... ;o) Kram!

      Radera