Powered By Blogger

söndag 29 juli 2012

Ett menlöst inlägg från dagen som försvann

Jag gick upp i morse, drog igång kaffekokaren, placerade kontaktlinserna i ögonen och plötsligt var det kväll. Tror faktiskt aldrig att jag har varit med om en dag som bara försvunnit på det här viset. Blixtsnabbt och kallt, hänsynslöst och tillika utan att lämna några bestående spår av minsta lilla minnesvärdhet… Tänker jag efter så har jag trots allt hunnit köra någon maskin tvätt, vovvenadat i parken, försökt att sova bort magontet ett par timmar, diskat, tittat på Amazing race och Solsidan på tv, … inget som direkt lämnar något komihåg efter sig… Som sagt. Säkert inte heller det faktum att jag emellanåt har ägnat lite tid åt en sådan viktighet som att klura på huruvida den här reamärkta Desigualkappan…



… som jag provade häromdagen är snygg eller inte. Eller kanske främst om den är jag eller inte… Vad säger ni? Jag har kommit till den insikten att alla mina jackor är för stora, att jag därför skulle behöva någon ny, som passar, när hösten landar. Vilket känns som snart… med tanke på dagens väderomständighet med sol borta, småkallt, regnigt och grått… :o( Någon bild på dagens stass har jag lyckats ta idag, och inget vettigt ligger på lur att vilja avslöjas, jag har helt enkelt inte ett skit att säga, som ni säkert redan har märkt… så jag knallar tillbaka till mina hushållssysslor istället, innan kvällen också försvinner... spårlöst… Kram!

10 kommentarer:

  1. Fin den där Desigualkappan men den känns inte som du för fem öre! Skulle du använda den?
    Och visst fan går dagarna fort ibland! Här har två veckor bara sprungit förbi:(
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack som fan! Det lutar åt att glömma den, jag blev nog mest lite kär i priset som var riktigt schysst. Får leta vidare istället... Den du klickat på var ju inte ful så kanske skulle fundera på den istället... Kram!

      Radera
  2. Hej, ja,vissa dagar gå så snabbt, jag har två veckor kvar på semestern o hoppas att dessa veckor går riktigt sakta. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller tummarna för det är ju under semester man vill att klockan ska ställa in sig på slowmotion. :o) Kram!

      Radera
  3. Desigual har en massa kul kläder och jag har köpt några plagg under mina Spanien resor, det kryllar ju av Desigual butiker där :-) jag tycket att den är snygg men om det "är du" kan jag inte riktigt säga :-) tror kanske att om den hade varit svart i grundfärgen skulle passa dig bättre, men man ska absolut köpa det man själv känner för så du får väl känna på den lite :-)
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja de har superfina kläder men det är just det att de aldrig riktigt har känts som mig... Fast kappan i svart kanske kunde vara det... Låter snyggt i alla fall. :o) Tyvärr fanns inte den där jag var... Kram!

      Radera
  4. Snygg !!! Men inte "du" ...

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack som fan!!! Ärlighet uppskattas, mycket! :o) Kram!

      Radera
  5. Hej fina, håller med de andra, den är inte du! Finns nog mycket annat som passar dig betydligt bättre:)

    Ganska häftigt när tiden sprinegr iväg utan att man gjort något speciellt

    Massor med kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack vännen! Jag blir glad för ärliga svar. Jakten på något annat är härmed inledd... Ibland är det ju roligare att leta än att bara köpa också ju. :o) Kram!

      Radera