Powered By Blogger

tisdag 17 juli 2012

Mina favoriter från Odd Molly pre-fall och Classic 2012

Listor. Något av det roligaste jag vet. Men ett tag sedan det blev någon sådan här. Så då kanske det är läge att ta igen det. Gärna med råge eftersom överdrifter är en annan skojsig sak jag gärna ägnar mig åt…  Och i min spaning efter favoriter i Odd Mollys höstkollektion fick jag även för mig att backa bandet.
Dels genom att göra en djupdykning i vad som kan tänkas vara mina bästa köp vår sommar 2012 (den listan kommer vid ett senare tillfälle) och dels genom att göra en rejäl rannsakning av pre-fall och classic, som jag dissat ganska hårt tidigare. 

Men! Det finns guldkorn även där. Och i mitt fall är det dessa som kvalar in där:


Pointers short cardigan, black. Även den i orange kan vara intressant, beroende på hur färgen ser ut irl. 


Truelove blouse, dark indigo. Har provat och kan efter det inte riktigt släppa denna, helt otippade favorit.


Rib jersey tank, rose. Detta classiclinne upptäckte jag först nu i sommar, sent som synden men icke desto mindre en storfavorit just nu. Det finns inga produktbilder på Odd Mollys hemsida men jag har sett det även i mörkgrönt och mörkrosa nu till hösten. Vilket gör att jag önskar en trippel av detta linne. 

Sedan finns det tre till, som är sådana jag är lite nyfiken på, måste ses irl för att bli hiss eller diss:


Flyhigh sleeve less blouse, violet. Denna fastnade jag för direkt när jag såg den första gången, och kanske är det även denna blir min topp 1. Men, det hänger helt och fullt på passformen. 


Elle blouse, white. Kan vara stentrist och slappsittande. Eller så är den en riktigt höjdare och därmed en blivande trotjänare i all sin enkelhet. Finns även i bland annat svart och rött, som kanske också kan vara intressanta. Passformen avgör dock detta plaggs öde i min Mollyrob. 


Bolivar dress, white. En klänning, som jag redan har en massa av som inte används... Men det är något med denna jag inte kan släppa. Mönstren javisst men nog mest att jag gillar det faktum att det ser ut att vara dragband i midjan som gör att man kan reglera den som man vill i passform. Känns najs. 

Vad har ni för favoriter? Och vad tycker ni om listor; har de ett berättigande och värde här eller är de mest menlösa och borde bojkottas?... Take care! Kram!

6 kommentarer:

  1. Hej!
    Listor är hur trevligt och skoj som helst, både att göra själv och att kika på andras.
    En av mina favoriter är samma kofta som du har överst, ett måsteplagg i min jobbgarderob. Ja den har inte hittat hit ännu men förhoppningsvis så.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  2. Pointers short cardi är min klara favorit än så länge, men har inte heller spanat nå´t särskilt. Både vill och inte vill, men ska det bli någon slags resa, får jag snällt låta bli. Klem, jag slår en signal senare

    SvaraRadera
  3. Listor är skitkul. Jag är en riktig listoman!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Älskar listor! Kul att se om man har samma smak som någon annan:-)
    Ha en fin dag snygging!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Jag gillar också listor! Jag ser gärna dina!
    När det gäller prefall och classics, så finns det inga måsten för mig. Du var superfin i Truelove-blusen! Jag behöver nog prova innan jag köper. Däremot är jag helt insnöad på vissa plagg från Fall och de kommer garanterat att köpas osedda...
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Kul, och framförallt bra att ni gillar listor. För listor kommer det att bli framöver... :o) Superkul att höra vilka era favoriter är också! Kram på er!

    SvaraRadera