Powered By Blogger

tisdag 24 juli 2012

Att våga chansa och det dubbelt upp

Lite komiskt för jag lägger tunkabärandet på hyllan och investerar i kortare plagg. Så hux flux klickar jag hem en tunika. Som jag visade i förrgår. Och sedan en till:


Artology silk tunic, heter den så förresten eller är det bara jag som inbillar mig det? Om Ceremonyn har befunnit sig på önskelistan sedan i februari så har denna huserat där sedan år tillbaka. Att den inte har hamnat här tidigare beror på storlekstvekan eller att buden har rusat i höjden på Tradera. Men rena fyndpriset nu gjorde att jag vågade chansa. Och det rätt! :o)  
Och en sak till som jag, idag, äntligen, tog modet till mig och vågade chansa på var att komma i mina smaljeans. De jag hade och älskade när jag befann mig på den viktnivå som var jag under större delen av mitt liv, och som jag gillade. Vi pratar lite drygt tre år tillbaka i tiden, vi pratar Fornarinajeans i storlek 26. Och…


… de passar! :o) Fattar inte varför jag haft sådan nojja, varför det varit så viktigt att komma i dem. Eller jo, det vet jag nog förresten för det handlar om att återta mig själv. Den jag alltid har varit, fast de senaste åren som en osynlig inneboende bland en onödig mängd fettceller… Dags att ladda för lunchdejt i parken: dusch, påklädning och fix av något att käka. Så Kram för nu! Take care!

7 kommentarer:

  1. Grattis! :)

    Ses snart. Kram

    SvaraRadera
  2. Ja, eller egentligen Artology tunic. Superfin på dig! Jag gillar batiktyget. Och modellen. Själv har jag multivarianten och den är med jättefin.
    Grattis till smaljeans-provningen! Skönt när man kan lägga en nojja bakom sig.
    Ha en fin dag! Kram

    SvaraRadera
  3. Ja vissa saker får ju en viss symbolik; inget fel i det och desto roligare när man kommer i.
    Ha en najs lunchdate och hälsa så gott och gratta till huset.

    SvaraRadera
  4. Fasen vilken känsla det är att komma i gamla plagg. Jag har tyvärr lång väg dit men en vacker dag .,,

    Tunikan sitter även den som gjuten på dig. Bra köp!

    Kram

    SvaraRadera
  5. De satt som en smäck ju :) Grattis! Och tunikan var jättefin! Kramar

    SvaraRadera
  6. Åh jag känner igen känslan av att komma i gamla kläder som man haft som favoriter. Du måste ha tappat en hel del. Tycker iaf att du är supersnygg!
    Helene

    SvaraRadera
  7. Tack! jag blev superglad att de passade, ytligt eller ej... :o) Kram på er!

    SvaraRadera