Powered By Blogger

söndag 1 juli 2012

Dagens, hint om bloppis & två nykomlingar

Något som simplifierade klädbytena mellan städpass och vovvenader. Det var mitt kriterium för dagens stass. Och så kom det sig att en Molly premiärluftades:


Odd Molly Tadaa long dress, vintage turquoise. Har varit inne på att sälja den, varför fattar jag inte riktigt, för som den kändes idag så går den ingenstans utanför min Mollyrob. Däremot är det annat som tigger om att få flytta och som därför kommer att landa i ett till salu-inlägg här under kvällen.
Men först lite skrytflashande av två nykomlingar, den ena storleksnojjade jag om, den andra var inte samma som utgavs på auktionsbilden. Jag pratar om de här:


Odd Molly Gimlet blouse, almost black och Please jeans, vermilione. Gimleten har jag redan i vitt, i storlek 0, vilket jag trodde var en felmärkning när jag shoppade den. Så drog Odd Mollys webshop igång sin rea och det fanns en enda svart kusin kvar. I storlek 0. Och trots felmärkningsövertygelsen chansade jag och klickade hem den och voila, som synes helt kompatibel med min kropp. Vilket nästan gjorde mig lika chockad som när jag packade upp Pleasen.
För de i Traderaannonsen var paret i ljusorange. Dessa är den skarpfärgade varianten. Skiljer faktiskt en del. Men! Jag orkar inte tjafsa, dessutom var de billiga OCH de här är inte helt fel de heller. Tycker jag.
Hundarna tycker att det är vovvenaddags så bäst de får sin vilja fram. Kram!

7 kommentarer:

  1. Klänningen tycker jag absolut ska stanna hos dig den är klockren...kram Diana

    SvaraRadera
  2. Ja, verkligen! Klänningen är ju super på dig. Klem igen

    SvaraRadera
  3. Du ska behålla både klänning och jeans tycker jag! Kram

    SvaraRadera
  4. Jag har haft min turkosa kort tadaaklänning idag. Visst är färgen sommar och de är ju härligt mjuka att ha på sig. Klart den ska stanna! Det övriga du köpt är ju också jättefint, men jag förstås att du blev snopen om färgen inte stämde! men snyggt är det!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Du er underbar i Tadaa! Den må definitivt beholdes:)

    Klem fra Norge!

    SvaraRadera
  6. TackTack snälla ni! Jo klänningen stannar, och det gör Pleasen också, fel men som sagt schyssta ändå. Kram på er!

    SvaraRadera
  7. Håller med, tadaan är jättefin! Kram Nilla

    SvaraRadera