Powered By Blogger

fredag 27 juli 2012

Dagens andra stass – på stadsfestival

Om man nu ändå bor mitt i skiten och inte kan undkomma, såvida man inte stänger in sig i lägenheten med nerdragna persienner, vilket ju känns lite väl trist när det äntligen är sommar därute, så kan man lika bra passa på att försöka göra det bästa av det. Festivaljippot alltså. 
Som att till exempel knalla runt i smeten och spana på det som finns att spana på. Så då gjorde vi det. Nu idag. I staden som är kraftigt invaderad av bönder och annat löst folk, knallar med pryttlar som andas alltifrån skräp till kraftiga vill ha. Jo, faktiskt… Och så finns det ju langos, som jag älskar.  
Ja, faktiskt på den också. Och så klart tog jag lite bilder när vi nu då var där ute. I min dagens andra stass. Och hela konkarongen bilder kommer här. Nu. Kram!













4 kommentarer:

  1. Langos är en av anledningarna till festivalbesök för mig med :-) Friterad banan med glass och honung är en annan...
    Hoppas ni hade kul. Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. :o) en av de största anledningarna för mig... Och oj vad gott det lät med friterad banan, tyvärr inget jag sett här i byn men ska absolut spana efter det ikväll. Så tack för tipset! Kram!

      Radera
  2. jag är med hooked på langos och de är ett måste:)

    vad är det för festival som pågår?

    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp ett absolut måste tycker jag med. :o) Det är en stadsfestival, med aktiviteter, knallar, lite musikoch sånt. familjejox liksom. www.helsingborgsfestivalen.se. Kram!

      Radera