Powered By Blogger

onsdag 25 juli 2012



… och även om skylten pekade ut riktningen till oss så rebellade vi fett genom att traska åt helt andra hållet. Där det spanades in omgivningarna.




En skylt visade loppis så vi begav oss förhoppningsfullt efter den direktionen. Men ingen loppis och Jesus var inte hemma så vi styrde mot hamnen istället...



… och någonslags seglarshop, där dock det mest spännande som fanns att skåda var…


… dammråttorna på golvet. Nä inte riktigt kanske men nästan i alla fall. Så vi satte riktning mot stranden istället.


Vilket även halva riket gjort så istället för överfull strand blev det lite slappande i gröngräset en bit därifrån. Dock inte på dessa snuttefiltar utan på en medhavd sarong. En aktivitet som märkligt nog glömdes bort att förevigas på bild. Men det var en tillfällig avtackling för Iphonen fick jobba igen när vi återvände till Köpmansgatan. Och…




… Kabaré. För det fanns med att sukta över. Som en rolig tygväska…



… sjalar så fina att man egentligen skulle vilja rycka med sig varenda en hem. Precis som den här, egentligen megaskumma västen, med fuskpäls fram och virkat baktill:



Men, allra mest lockade det som fick oss att kasta oss ner på golvet och engagera doftcellerna…


… ljusen. Som var sprillans nyuppackade för dagen. Av denna supergulliga tjej: 


Anna. Som inte bara stod ut med våra seglivade dubbelbesök i butiken utan som även finpackade… 


… kassarna med våra inköp. För inte tusan kunde vi gå därifrån tomhänta. Någon måtta får det faktiskt vara på vuxenhet och sådant trams. Och när vi dessutom pratar rena rama fynden så hade vi till och med varit korkade om vi inte slagit till. :o) (Visning av innehållet i min påse kommer imorgon.) Och därefter var det bara att tacka Höganäs adjö för denna gång och knalla mot transportmedlet för dagen. 





Tillbaka i min hemby fanns det en dryg halvtimme tillgodo innan F´s tåg mot paradiset skulle avgå. Så då blev det asfaltpicknick: 



Och därefter var en riktig kanondag till ända. Förutom för stackars F som fick se sin hemfärd förlängd med några timmar på grund av megaströmavbrott… :o( Men det kanske hon berättar mer om själv så för mig återstår bara att säga god natt & Kram för idag!

3 kommentarer:

  1. Vilken mysig dag! Nyfiken på vad som fanns i påsarna :) Kramar!

    SvaraRadera
  2. Ni ser ut att ha haft en helt underbar dag. :) Kram

    SvaraRadera
  3. Kram på er från tanten som har varit urbota skitkass på att svara på kommentarer på sistone...

    SvaraRadera