Powered By Blogger

tisdag 17 juli 2012

Vad du ser är INTE vad du får

Läser på Deepflings hemsida: ”Changes will be made to the look of the bust shape in final production so this dress will look a little different.” Det är denna...


... Rebiya s/s dress det avser, och det i båda färgsättningarna, av klänningen som står högt på många önskelistor, inklusive min. Klänningen som i alla fall jag älskar till stor del på grund av skärningen över bystpartiet… Och så ska de ändra på det… :o( Inte första gången det händer att ändringar har skett efter att produktbilderna släppts. Och då, enligt mig, aldrig till det bättre… Men jag kan ju ha fel den här gången… Har hojtat iväg ett mail till Odd Molly med frågan hur den kommer att se ut, får se om jag får svar. Over and out för nu. Kärlek & Respekt!

6 kommentarer:

  1. Men va f... Hoppas du får svar fort.
    Kram

    SvaraRadera
  2. ja då kanske man var lite väl snabb och nällad att släppa sina bilder...
    Sånt är skitstörigt tycker jag. Inte för att jag ska ha den men för de som ska blir det ju köpa grisen i säcken.

    SvaraRadera
  3. Tråkigt att de gör om kläderna. Undrar varför de gör det? Den där mössan i vintras tex blev ju helt omgjord och totalt misslyckad som mössa (pigtail). Hoppas du får ett bra svar. Kram

    SvaraRadera
  4. Åh då håller jag tummarna att de bryter ovanan och att denna föärndringen blir till det bättre- annars blir det " ogillar"

    Kramar

    SvaraRadera
  5. Men fy vad tråkigt. Jag gillar klänningen jättemycket som den är. Som tur är ser jag inte när jag skulle använda den då jag sällan klär mig upp:)
    Kram

    SvaraRadera
  6. Ja fy fan var min spontana reaktion också. Håller tummarna att Fengxumamma har rätt, att den blir snyggare även om jag är en surtant som har svårt att tro det... :o) Kram på er!

    SvaraRadera