Powered By Blogger

fredag 13 juli 2012

Dagens – som tänker katastrof men med frågetecken efter


Blus – Odd Molly Rosanella, lite grey, linne under – Odd Molly, fast jag har ingen koll på namnet, jeans – Please, bälte & väska – Cowboys
Jo bilden är tagen i ett provrum. Men! Det blir inga provbilder här för det. Slank snabbt in på Cirkus när jag såg ett anslag om 70 procent rea. Fick med mig två plagg in bakom draperierna men de var katastrof båda två. Och samma ord, fast med ett frågetecken efter sätter jag på Rosanellan. 

Vet inte vad det är men vi klickar inte helt och fullt. Jag är sååå kluven till om jag trivs i den och än mindre om jag tycker att jag passar i den. Vad tycker ni? Ska jag ta bort enbart frågetecknet eller ska jag stryka katastrof också?... 
Är skeptisk till om den ens funkar med linnet jag har under också... Rent färgmässigt i det fallet. Ja det var dagens I-landsproblem... :o) See you! Kram!

14 kommentarer:

  1. Jag tycker den är en konstig modell så jag vet inte om nån känner sig bekväm i den. Jag hade inte gjort det i alla fall.
    Vilket betyder att det är fel på den inte på dig. =)

    Här har det smakats goda smörrebröd och nu finns det ännu ett ställe du måste komma hit och testa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den är konstig, tror puffen på axlarna bidrar till det i väldigt hög grad... Hur ser det ut för dig nästa vecka? Äh jag messar dig istället. Kram!

      Radera
  2. Jag älskade den i början men sedan fick jag inte ihop det (kan bero på att jag gick upp i vikt :P). Du däremot är supersnygg i den och kombon är super den med :) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tror nog det snarare är den som är svårburen på något knasigt sätt... Dumt för jag gillar tyget och mönstrena i den. Kram!

      Radera
  3. Gillar inte den heller!! För kort och konstig modell!
    SÄLJ!! Inte dig det är fel på, det är blusen som är fel!!
    Mvh A

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jag tror att jag kanske ger den en chans till eftersom jag gillar tyg, färg och mönstren men annars blir den nog ett fall för just sälj. Kram!

      Radera
  4. Om du inte trivs i den så är det ju en sak, men passar i den tycker jag att du gör i alla fall! snyggt som det är med linne eller topp under och jag tycker det är snyggt när skärpet syns :) jag tycker du klär bra i de flesta plagg, dels har du en fin figur men du har också väldigt fina färger. Så jag säger hiss
    Kram till dig som alltid inspirerar, för du inspirerar även dina dåliga dagar
    Kram Jennie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack vad snäll du är, men jag blir ju alldeles generad... ;o) Kram!

      Radera
  5. Jeg syns at du er kjempefin i den! Det er ikke mer å si om den saken:)

    Klem:)

    SvaraRadera
  6. Jag tänkte precis så ovanligt fin du var i den, särskilt färgen passar jättebra, BEHÅLL!! Modellen är lite skum, men den sitter ju bra på dig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja färgen gillar jag som fan... Dilemma detta men den sår stanna en stund till så jag kan känna in den lite bättre. Idag är det lördag... :o) Kram!

      Radera
  7. Skitsnygg kombo på dig - inte sälja Rosanellan!!!
    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tycker du... hmmm, ja eftersom jag absolut litar på din smak så gör jag det då... ;o) Kram!

      Radera