Powered By Blogger

tisdag 24 juli 2012

Någon som vill haka på och testa magdans?

Nu till helgen är det stadsfestival i min by. Och hur illa jag än tycker om den, av anledningen att jag bor mitt i skiten och att folk inte kan uppföra sig eller låta bli att äckliga ner så förbannat, så kollade jag ändå igenom programmet nu nyss. För ska man ändå behöva stå ut med gatujippot från helsefyr så är det ju lika bra att försöka göra det bästa av det, och ta del av sådant som garanterat gillas eller som helt enkelt bara verkar väldans kul. Vilket är ovanligt lite i år. Men! Jag hittade en sak som jag har velat testa lääänge. Nämligen att prova på magdans.


Jag har sällan problem med att ta mig för saker på egen hand men lite då och då är det helt enkelt roligare och känns lite bättre att ha sällskap. Och magdans känns som ett sådant, ett tillfälle att uppleva med umgänge. Men eftersom ingen i min irl-tillvaro har lust med det så undrar jag därför om det är någon av er som skulle vilja haka på och testa magdans på torsdag klockan 18.00?... Kram på er!

6 kommentarer:

  1. Åh om jag inte hade jobbat hade jag absolut tagit mig till din by och testat magdans!
    Gör det för det är skitkul; i alla fall i Egypten. =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Synd du jobbar! :o( Bra att höra att det var kul men var det inte jäkligt svårt? Jag har fått för mig det i alla fall... Kram!

      Radera
  2. Ska vi ses i solen på lunchen så sänd i väg ett litet sms. ;) Kramis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut! jag sms´ar dig strax. Kram!

      Radera
  3. Nu önskar jag verkligen att jag vore hos dig! det skulle varit skitkul ju.
    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja attans att du bor så långt ifrån... är övertygad om att vi haft skitkul där... :o) Kram!

      Radera