Powered By Blogger

tisdag 24 juli 2012

Om att flytta ut lunchen till mittemellanplan

Jag bor på ena sidan parken, Sanna jobbar på den andra. Och det är max två minuters gångväg däremellan. Så heldumt att hon sitter inne på sitt jobb och käkar sin lunch medan jag gör detsamma i min boning. Så. Vi flyttade helt enkelt ut ätande till mittemellanplan och fick då samtidigt sällskap. Smart va?... ;o)


Träningsväskan fick bli temporär picknickbag, och agera transportmedel för bland annat en filt och min spontant hemmafixade räksallad. Lite trist men god.



Sannas matbox var lite mer genomtänkt. Kyckling med ris. Och hennes stass; Goosen fick mig att sakna mina som numera är sålda, av storlekstekniska skäl.


Och förutom energipåfyllning fick vi babblat en stund om saker som semester och flytt, träning, jobb och förhållanden. Typ. En riktigt schysst lunch med meganajsigt umgänge med andra ord. Nu mindre rolig städning… Peace out!

4 kommentarer:

  1. Tack för det! Mycket bra men usch vilken bild. Nä jag är aldrig nöjd. ;) Solen mitt i nyllet ju. :P Fast det var det värt. Nu överlever jag eftermiddagen. Tack igen! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack som fan för idag! Räddade min dag. :o) Och nä du är aldrig nöjd... ;o) Jag såg ju inte vad jag plåtade så missade att du kisar men vill ju ha med en bild ändå, för du är jäkla snygg även om du kisar, så det så. :o) Kram!

      Radera
  2. Absolut smart! Jag tycker att man kan lära av det att umgås mer med folk och stänga on sig lite mindre. För det tycker jag att vi svenskar är lite för bra på. :-)
    Kram från Allie!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller absolut med dig! Och jag gillar sådana här spontana träffar. Man borde se till att det blev fler sådana. :o) Kram!

      Radera