Powered By Blogger

torsdag 12 juli 2012

Min förmiddag i tre bilder – torsdag

Vaknade medan klockan fortfarande stod på 05 någonting. Pigg och oförskämt alert. Kanske på tiden efter ett par dagar i komatillstånd… Så lika bra att ta tillvara på det och checka in på ett tidigt bodybalancepass.  Tänkte jag. Och knallade iväg. I efterlängtat solsken. :o)



Hem för en dusch och lite frukost efter passet. Kastade mig sedan i sängen en stund. Men lyckades inte bli långvarig där eftersom solstrålarna påkallade uppmärksamhet och jag dessutom hade lite för mycket spritt i kroppen. Så ut igen. Den här gången med morgontrötta vovvar i släptåg. Som inte ville vara med på bild. Så då fick promenixen istället bli symboliserad av denna…


… staty innanför skyltfönstret i en blomsterbutik. Går förbi där ganska ofta, tittar, av någon oförklarlig anledning alltid på den och kan inte bestämma mig för om jag tycker den är fin eller inte… Vilket även blev fallet idag… Vad jag däremot inte hade speciellt svårt för att fastställa var att jag ville göra något mer. Utnyttja dagen till sin spets, med något kul… Så! Därför är jag alldeles strax på väg ut genom dörren igen, nu för en utfärd till andra marker. Japp i dag igen, fast nu bara i sällskap av mig själv. Har ju mitt tågkort som funkar ypperligt för att ta sig till en destination med något jag väldans gärna vill spana in irl… I bästa på spåret-anda får ni gärna gissa om ni vill... annars lär jag avslöja svaret lite senare under dagen… ;o) Var rädda om er själva och varandra. Peace out!

6 kommentarer:

  1. Vad skönt med träning och sol :) Och frukosten ser jättemumsig ut! Hoppas du hittar ditt span :) Kram och ha en fin dag!

    SvaraRadera
  2. Man får njuta av solen de stunder den tittar fram. ;)

    Kramis

    SvaraRadera
  3. Du är förmodligen på väg till Malmö:) Eller? Lycka till med spanandet! Kram

    SvaraRadera
  4. ja vissa saker i sin omgivning får man liksom en relation till. Jag tycker nog allt att den är ganska fin.

    SvaraRadera
  5. Japp, Malmö it was! Fast det vet ni ju redan eftersom jag är betydligt bättre på att göra inlägg än att svara på kommentarer... sorry... Kram!

    SvaraRadera