Powered By Blogger

fredag 20 juli 2012

Mina toppfavoriter från Odd Molly fall 2012

Det är ganska märkligt. Ena gången jag går igenom dem så hittar jag hur mycket som helst att göra lista av, andra gången ekar det tomt på av span att addera till önskelistan. Nja, tomt är att ta i för det finns ett litet gäng som har naglat sig fast och det blir därför de plaggen som får bilda listan över mina toppfavoriter från Odd Molly fall 2012. De här: 


Rebiya s/s dress, mid indigo 

Jag har redan en del klänningar. I Mollyroben men ytterst sällan på mig. Så den här är helt enkelt ett utslag av ren och skär kärlek, som i när enbart hjärtat och inte hjärnan får vara med och uttala sig. Och det innefattar dessutom båda färgställningarna. Kan inte ens utröna vilken av de jag tycker är den finaste.

Chimbote knitted bag, multi 

Denna fick jag chans att klämma på i mars. I Odd Mollys högkvarter. Och redan då var det bara en sak som gällde; vill ha! Så pass att jag övervägde att stjäla den, där och då. En väska att bli glad av varenda gång man ser den. Och när man bär den.

Sechura triangular knit scarf, multi 

Sjaloman möter färgglatt plagg att bära runt halsen. Kan bara sluta med habegär. Av det grova slaget. Och det var precis vad som inträffade när även denna plötsligt fanns framför mina ögon i Stockholm i mars. Omöjlig att motstå.

Bystorm slip top, chalk 

I mina ögon ett linne som kan lyfta vad man än får för sig att bära över det. Enkelt men med krusiduller precis på rätta stället. Och bara för att jag är ett fan av kvantitet så ingår även det svarta på denna topplista, även om det inte fick vara med på bild här. 

Hurrah jean jacket, almost black 

 Det är något med jeansjackor och mig, en slags gammal kärlek rostar aldrig-situation. Och jag har faktiskt önskat att Odd Molly skulle göra en i svart så då var det liksom mest bara en självklarhet att denna skulle falla mig i smaken. Och därmed hamna här.

Utöver dessa plagg finns då de som jag kallar bubblarna, de som kan vara riktiga habegär eller falla helt platt. Allt beroende på hur ett möte irl ter sig. De jag är nyfiken på. Och de är ännu fler än antalet jag har presenterat här och nu. Men de kommer att få en egen lista, någon annan dag, för nu ska jag se till att göra mig representabel för utflykt till annan ort. Mer om det lär också dimpa in här. Under dagen. Take care därute! Kram!

10 kommentarer:

  1. Mmm, så mycket fint :) Väskan blev jag lite extra kär i. Märker att jag faller för stickat och silkigt i höst. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja alldeles förmycket fint! :o) Kram!

      Radera
  2. Såå mycket fint du har hittat...jag väntar ett tag känns det som..men väskan blev jag jättesugen på nu då du visar den !! Jag har en blus en vit mormorsblus som kommer i veckan från Country dreams..en Odd Molly som jag har förbeställt, med mycket spetsar lite kortare så den passar till Please jeansen..hoppas att den är lika fin som på bilderna.
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag väntar också, utom när det gäller väskan för den har jag ju sett irl och haft i skallen sedan dess. :o) Den där vita kan vara den jag provade igår kanske? I så fall är den superduperfin! Och absolut klockren till Pleasen. Kram!

      Radera
  3. Den svarta jeansjackan ser väldigt intressant ut, väskan med......
    Tar mig en kik när jag är hemma igen. Sista dagen här nu och vi är lite låga redan........
    Ha en bra dag! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja en svart jeansjacka hade inte suttit fel i Mollyroben. Och shit vad veckan har gått fort... Otrevligt fort :o( Kram!

      Radera
  4. Mycket fint! Blir spännande att se vad som sen till slut hamnar på kroppen:-)

    Ha en härlig dag

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis, för ofta blir det ju helt annat än tänk... eller helt annat OCKSÅ... ;o) Kram!

      Radera
  5. Vi har många samma favoriter! Och jeansjackor, kan man få för många av dom?!
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul! Och nope man kan inte få för många. Inte en chans. :o) Kram!

      Radera