Powered By Blogger

måndag 16 juli 2012

Någon som vet så jag får anledning att köpa den?

Jodå, jag överlevde träningspasset :o). Och även om magen kanske inte är helt i topptrim än så har den lugnat ner sig något i alla fall. Fast jag var knasigt yr och nästan lite illamående när jag knallade från gymmet. Skumt!
Och troligen ännu skummare, med tanke på mitt magtillstånd, är att jag just nu sitter här och matspånar. Det efter att ha rensat bilder i mobilen och hittat denna:


Och jag kan inte riktigt släppa tanken på om den där whiskeyhonungen kan vara god att ha på laxfilé, och då tänker jag om man tillagar den i folie i ugnen… Men allra störst del av min hjärnkapacitet upptar just nu ändå tomatmarmeladen. Marmelad för mig är något man har på mackor med ost. Men inte en chans att jag skulle nytta denna till det. Fast! Det låter ju ändå jäkligt häftigt, kombinationen, tomat, äpple, chili och lime. Fast till vad??? Någon som vet och vill berätta, så jag får en vettig anledning att shoppa på mig en sådan burk… :o)
Nu ska jag titta på Wallander på tv. Ystad. Där en saknad vän semesterfirar just nu. Och nä, jag är inte riktigt så korkad att jag tror hon kommer att skymta i filmen bara för det… Fast tänk om… ;o) Slutbabblat för idag. Peace out och Kram på er!

9 kommentarer:

  1. Nä, chansen att finna mig i en Wallanderfilm är obefintlig! Chansen att finna mig på Fridolfs konditori moffandes en Wallanderbakelse är däremot ganska stor;) Och snart så.........
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... ja Wallander som Wallander liksom... Och snart så kanske för min del också ju... ;o) Kram!

      Radera
  2. Oh va gott. jag har gjort en chutney med liknande ingredienser den enda skillnaden är att jag har paprika också, jag har haft den som tillbehör till grillad Halloumi:)och det är supergott ! gott även till ostbrickan. Whiskeyhonungen skulle jag gärna testat att ringla över nybakad äppelpaj tillsammans med hackade nötter :))
    Kram från en sugen Jennie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen Tack för tipsen!!! Och för att du nu gav mig kanonbra anledning att investera i båda burkarna... ;o)De finns i shoppen på Dunkers kulturhus, 45:- för honungen, 55:- för marmeladen, så vet du det också, för jag gissar att du är den Jennie som bor här i mina nejder?... Kram!

      Radera
  3. Där fick du bra tips på marmeladen:)Jag skulle nog prova den både till kött och ost.

    Du, gå till doktorn med din magen, var rädd om dig<3

    Massor med kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja. På både det med marmeladen och det med doktorn... :o) Synd som fan du inte kan imorgon... :o( Kram!

      Radera
  4. Whiskey är gott, honung är gott, då bör det bli dubbelgott!? Och sluta äta hallonpaj till frulle så kanske magen din blir lite gladare, annars får du faktiskt gå till fabror doktorn´Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp dubbelgott är min teori också.Och japp, du kan ha rätt i att mina frukostval bör ses över... :o) Kram!

      Radera
  5. Alldeles rätt gissat Josanne ;) och då blir det ett besök för mig också dit, kanske tom redan på torsdag för då ska det visst vara en salsa-show live där.
    Kram goa du :)

    SvaraRadera