Powered By Blogger

tisdag 17 juli 2012

Brutet löfte och ett första svar

Jag vet att jag hade lovat… Men! Igår handlade det om magont och ryggläge, idag är det en massa annat som stulit all min tid. Så! Jag måste härmed skamset meddela att jag inte har varit på Cirkus och kollat upp det ni frågade om. Bland annat den här Hunky Dory-västen: 

Bildcollaget är stulet från Flipfloppan 

Kanske kan ni ringa dit och fråga… för vare sig imorgon eller på torsdag kommer det att finnas några luckor för mig att knalla dit i mitt hårt pressade, arbetslösa, schema… Sorry!!!...
Men! Jag kom på att de i alla fall säljer sina Spira-plagg via Miinto.se. Och mycket riktigt, där finns till exempel den superfina Lou Lace-blusen. Till 50 procent rea, vilket i pengar blir 550 riksdaler.
Den vita i storlekarna S-XL hittar ni HÄR. Och den orange som finns kvar i S-L kommer ni till om ni klickar HÄR.

Och så har jag fått ett första svar av gulliga Charlotte på Odd Mollys huvudkontor angående Rebiya s/s dress. Som har försökt hitta svaret på varför den blivit ändrad i modellen inför släppet men tyvärr inte lyckats med det. Men hon lovar att ta reda på det så fort personerna på produktionsavdelningen, som sitter på svaret är tillbaka från semestern. Så too be continued… God afton!

8 kommentarer:

  1. Tack för tipset! Jag har velat ha den orange blusen sedan jag såg den på dig men inte hittat den någonstans i webshopp. Tack!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så lite så, hoppas du blir nöjd med den. Jag älskar min. :o) Kram!

      Radera
  2. Men jisses hur kan du?
    Kan verkligen inte begripa att du låter bli att helt oavlönat springa ärenden åt folk som läser din blogg.
    Helt obgripligt! ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... fast om jag ändå rantar på stan är det ju lugnt, nu blev det dock inte så. :o) Kram!

      Radera
  3. Jag får hoppas att det är så Josanne att du gör det för att du verkligen vill det och att du inte känner någon som helst tvång från "oss" som fått all fin hjälp av dig, för en sak vill jag att du skall ha med dig... Du gör det om DU vill,hur du vill och när du vill och kan ;) Och jag har en känsla av att du verkligen säger i från själv i fall det blir för bra, för så har jag uppfattat dig : Rak, ärlig och som otroligt ödmjuk ! Jag är själv en människa som tycker om att hjälpa och att göra goda gärningar utan att de skall ge några vinstsyften eller en slant i plånboken, för mig räcker det långt med ett tack eller ett leende tillbaka...!
    Jag hoppas att du inte känner dig utnyttjad Josanne när du gör ärenden som du gjort till bla mig.. för då hoppas jag innerligt att du säger ifrån :)
    Kram Jennie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut är det så att jag gör det för att jag vill och tycker det är kul! Annars skulle jag inte ta på mig det. Jag tycker att det är för lite tänka på andra idag så jag försöker vara lite så som jag önskar att fler var. :o) Och som du verkar vara. Så det är helt lugnt, jag lovar! :o) Kram!

      Radera
  4. Gokväll
    Ja g ringde till Cirkus och de sände den rosa till migia, och drog direkt från kortet.
    Hur smidigt som helst , de tog 50:- för besväret.
    Kram o godnatt Cia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad bra! Kul du fick hjälp och fick tag på den. Och att du kommer att gilla den lika mycket som jag gör. :o) Kram!

      Radera