Powered By Blogger

måndag 30 juli 2012

Inlägg från Instagram eller inte, det är frågan

Från att enbart ha använt det som ett redskap att mecka bilder med så har jag blivit lite smått insnöad på Instagram på sistone. Följer lite folk  och tar alltfler bilder med denna app. En hel del hamnar även här i bloggen men inte alla så därför har jag tänkt, sedan jag såg det hos Elsa Billgren (som förresten även i övrigt har en blogg jag gillar. Mycket. Inte minst för hennes underbara bilder som utstrålar en känsla som långt ifrån alla lyckas förmedla…) att copycata hennes drag med att köra inlägg med veckans Instagrambilder. 
Att sisådär var sjunde dag kasta ut, i alla fall några, av de som inte redan fått ta plats här i bloggen. Kan det vara något? Eller känns det mest överflödigt och onödigt? Jag kan ju avslöja att det inte alltid är de intelligentaste eller mest intressanta bilder. Det blir till exempel en hel del i stil med dessa spontanknäpp:


Små detaljer i vardagen. Sådana som ofta bara finns där utan att de annars blir särskilt uppmärksammade. I alla fall inte i bildform. Så! Instagram i fokus en gång i veckan eller inte, det är frågan för dagen… Kram för nu! Och take care!

6 kommentarer:

  1. Gärna det - börjar bli lite sugen på att testa. Kostar appen något och hämtar jag den i Appstore?
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kommer inte ihåg, har haft den ett bra tag men gissar på att jag hittade den i appstore. Kostade den något så var det inte många kronor. Kram!

      Radera
  2. Är också lite nyfiken. Man använda den som kamera alltså? Utan att dela på fb? Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag använder den som kamera ibland och lägger in bilder jag tagit på annat sätt ibland. Och jag delar aldrig på FB. Kram!

      Radera
  3. Jag funderade i liknande banor som du gjorde. Och löste det genom att lägga till en widget/gadget ute i högerkanten på bloggen där alla mina instagrambilder uppdateras så fort jag lägger ut dem på Instagram. Smart! Widgeten hittar du på http://snapwidget.com. Men som sagt, det är bara hur jag gjorde.

    Kram på dig och ge Lingon en kram från mig också ;-)!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla för tipset! Ska försöka mig på det där under veckan. Kram!

      Radera