Powered By Blogger

måndag 9 juli 2012

Min förmiddag i tre bilder – måndag

Vaknade upp på en camping som såg ut som en krigszon, inkluderat Magnus.



Det gick inte snabbast men efter en bra stund hade vi i alla fall lyckats packa ihop alla våra pinaler, de viktiga chipsen inte minst... och begav oss mot hemåt. Hade grymmaste turen och kom på det första tåget. Sedan glömde jag helt att knäppa bilder, ja förutom dagens stass då men den har jag ju redan kastat in här. Så nästa kom inte till förrän vi var framme med tåg nummer två. I Helsingör.


Men tre bilder blev det trots allt från förmiddagen. Eftermiddagens bilder kommer senare. Inte så mycket roligare de, så är ni förvarnade. Kram för nu! Take care!

8 kommentarer:

  1. Helt slut efter första dagen på jobbet och jag har verkligen glömt att fota :) Får se om jag kan skärpa till mig.....
    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men fy skäms... Näää skoja bara, du slipper fängelse, den här gången. Fattar att du är trött, första dagen tillbaka är alltid så där för mig också. Hoppas det blir bättre idag. Kram!

      Radera
  2. Vilken packning! Kom på i slutet av dagen att det ju var fotoutmaningen :P Så picsen blev därefter :) Men imorgon då jäklar!! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja lyxpackning, med stort tält, stor luftmadrass och en massa annat bra att ha, som chips. :o)
      Och du ser ju hur bra mina bilder är... Inte! Kul du hakar på oavsett... Och jag hävdar dessutom att perfekta bilder är tråkiga... :o) Kram!

      Radera
  3. Intressant packningsteknik faktiskt ;) Klem och skönt att vara hemma nu va´? Det är halv storm ute nu..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den är grym, gaffa fixar det mesta. :o) Och japp ganska skönt att vara hemma, inte minst ur vädersynpunkt :o( Kram!

      Radera
  4. Jag har inte haft tid att fota, ska försöka skärpa mig i morgon! Vilken liten chipspåse ni släpar på;)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haka bara på om du kan och pallar, inte kul om det ska kännas som tvång ju...
      Det är en gigantkartong med 15 små chipspåsar i. Smart tyckte vi så äter man inte en stor påse (utan istället 5 små... ;o)) Kram!

      Radera