Powered By Blogger

torsdag 12 juli 2012

Provning av Odd Molly pre-fall – del 1

Min första anhalt i pre-falljakten i Malmö idag avlades på Åhlens. Där jag fick med mig fyra olika plagg in i provrummet. Dessa:


Medallion tank, barolo 599:-

Storlek 1. Superskönt material, bra passform, tajt utan att smita åt, liksom. Färgen kanske inte riktigt passar på mig men den var väldans fin, lite vinröd sådär. Ett linne/ underklänning som jag tror passar till det mesta. Riktigt användbar med andra ord.  

Impulse wrap cardigan, golden porclain 1799:-

Storlek 1. Färgerna har lite mer sting i sig än vad det ser ut på produktbilderna. Mustiga, schyssta, och som synes är det tonmatchning med Medallion tank. Kanonmjuk kvalitet, inte en stickig fiber någonstans.


Impulse short dress, lite grey mel 1799:-

Storlek 1. Även denna stickade sak är riktigt supersoft att ha på sig. Riktigt snygga mönster. Men tyvärr lite för vid och flaxig nertill, i alla fall för min smak. Tror inte jag skulle kunna ha en mindre storlek heller för det hade troligast inte funkat över tvillingarna.


Truelove blouse, silky white 899:-

Storlek 1. Mycket finare i verkligheten än på produktbilderna. Vilket i sig inte är helt ovanligt. Jag brukar tycka att bomullsblusarna från Odd Molly är ganska stela men denna har inte blivit lika begåvad med den egenskapen. Jag blev lite kär i broderierna som finns över hela blusen och i princip går ton i ton med själva tyget. Dock och tyvärr lite för utstående nertill. Annars gillar jag det rundade snittet.

Därefter begav jag mig till Factory där ytterligare några pre-fallplagg blev provade. De bilderna med tillhörande text har jag inte hunnit fixa till ännu så de får dimpa in i ett nytt inlägg lite senare ikväll. När verkligheten ger fan i att komma mellan… :o) Kram för nu!

7 kommentarer:

  1. Tack för fin provning! Jag tycker du är extra fin i Impulse short dress och Truelove blouse. Men det ska ju kännas helt bra för köp.
    KramKram!

    SvaraRadera
  2. Impulse wrap cardigan och Truelove blouse var fina på dig, gillar!

    SvaraRadera
  3. Impulse short dress var som gjord för dig. Allt är snyggt, men den var speciellt snygg tycker jag.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Snyggt! En av de är på väg hem till mig så den var extra kul att se här!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Tack söta för kommentarer! Alltid lika kul att höra vad ni tycker! Kram!

    SvaraRadera
  6. Tack snygging för provning. Jag är såå sugen på Medallion tank så den måste kollas. Håller helt med om nattlinneskapelsen :)
    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var en positiv och en negativ överraskning. Så där jämnade det ut sig... :o) Kram!

      Radera