Powered By Blogger

måndag 30 juli 2012

Dagens – tack vare att det finns vovvenader



Kofta – Odd Molly Crochet frill cardigan, mid apricot, vitt linne – Odd Molly rib jersey tank, halsband - Rock by Sweden, jeans – Please, bälte – Cowboybelt och skor – Converse, hund – phalénen Freja.  
Dubbelt upp i likadan dagens som synes. Mest bara för att det råkade bli så. Har egentligen inget mer att avrapportera än detta bildmässiga egoutkast. Efter träning städning, fix med räkningar, vovvenad och nu lite städning till. Tur det finns vovvenader, annars hade jag troligen bott i mysdress slash träningsuniform dygnet runt… :o)
En sak förresten, koftan, den jag har på mig här, Det råkar möjligen inte vara så att någon har den i lila till salu? I storlek 1 eller 2? Hojta gärna i så fall… :o) Tjing!

6 kommentarer:

  1. Koftan fanns på fb sist jag var där inne! Superfin stass. Här är det också mys/träningskläder som gäller just nu.. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tipset! Har inte varit in där på bra länge så får kolla där nu. Och visst är det rätt skönt med mys/träning, slippa något som sitter åt och måste matchas... :o) Kram!

      Radera
  2. Och jag rantar omkring i bikini eller handduk. Tur man har vovvarna så det blir lite kläder och anständighet ibland;)
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... ja bikini och handduk kanske känns helt bekvämt att knalla ut med hundar i... :o) Kram!

      Radera
  3. Halloj
    Jo jag har koftan till salu i storl 1 maila mig
    Kram Cia albinoaugust@gmail.com

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh vad skoj! Har missat detta innan... sorry...Mailar dig under kvällen. Kram!

      Radera