Powered By Blogger

söndag 22 juli 2012

Mina toppbubblare från Odd Molly fall 2012

Bubblare som i plagg som antingen kan bli riktiga habegär eller falla helt platt vid ett möte med dem i verkligheten. Inga toppfavoriter men kan alltså bli. Eller inte… Så här på produktbilderna har de i alla fall klar potential, väcker nyfikenhet, biter sig fast på näthinnan. Egentligen skulle listan kunna vara en bra bit längre än vad den är men jag har ju redan tjatat en del om denna kommande kollektion så jag höll tillbaka en smula… och nöjde mig med dessa:


Enwrapme jersey top, dark orange 

Jag tycker att den ser otroligt skön ut och så gillar jag det faktum att den är längre baktill, en bra bit till och med. Och har ett knytband som jag gissar att man kan justera passformenmed hjälp av. Känns spännande. Nytt, fräscht. Färgen kan vara lite hur som och därför garderar jag upp mig med att ha den i svart som reserv. Liksom.

Silky-knit jumper, almost black 

Stickad tröjor är svåra i alla fall för mig som måste prova dem för att kunna hissa eller dissa. Men ska jag bara gå på utseendet så är denna definitivt en presumtiv vinnare. Användbar i all sin enkelhet, svart funkar jämt och hålmönstrena ser riktigt najs ut. Fast! Om jag under pistolhot hade varit tvungen att välja en enda stickad tröja så hade de nog ändå blivit den här under:

Patchwork jumper, vintage white

Jag är svag för mormorsrutor, riktigt ordentligt svag. För det är så snyggt, och sätter lite extra knorr på plaggen i mina ögon. Tycker halsringningen är grymt schysst dessutom. Och färgerna. Sitter den på mig som på produktbilden så är denna en het kandidat till att få inträdesbiljett till min Mollyrob.

Twistme jumper, vintage rose 

Denna är jag mer tveksam till men ändå nyfiken på så därför fick den hänga med här. Det jag gillar är att den är lite längre baktill, att den har fina mönster och läckra krusiduller i halsringningen. Och dessutom att ärmarna är hellånga.

Ladylike cardigan, orange 

Denna har definitivt kapacitet att vara koftornas kofta. Otroligt snyggt mönster, kanonfin passform och lagom längd ser det ut som. Färgen kan vara en fallgrop då orange för mig kan vara såväl hiss som diss beroende på nyansen. Men är det denna mörkare som på bilden som gäller så är det tummen upp.

Ooh slip top, almost black 

Passformen ser ju helt skadad ut men bortsett från det, som jag hoppas är en slags miss i fotograferingen, typ, så kan denna vara precis hur skitsnygg som helst. Och därmed ha förmågan att lyfta lite vilka plagg som helst som man väljer att kränga på sig över. Kofta, kavaj, jeansjacka. Till vardag såväl som till fest.

Silk-all-over s/s blouse, silky pink 

Jag kanske börjar tröttna för jag som alltid har kastat flest blickar åt sidenplaggen i varje ny kollektion tycker att det här i princip är det enda som får mig att lyfta på ögonbrynen denna höst. Kan eventuellt ha lite att göra med att jag har snöat in på bra, som i lite mer kroppsnära, passform och denna har det till skillnad från sina kusiner i silkesvärlden. Men gummibandspartiet under bysten kan också sänka den, om det inte sitter exakt på rätta stället.

Ja det var mina höstbubblare. Och att tota ihop dem så här i listform är om inget annat ganska kul då man kan gå tillbaka och se hur det blev med facit i hand, om ett halvår eller så. Vilket fick mig att komma på att jag kanske ska göra det med vårens och sommarens införlistor, kolla lite vad jag tyckte då och hur det blev… Så! Jag kanske återkommer med det imorgon. Om inte så blir det säkert något annat svammel som hamnar här. Men idag återstår nu bara att säga god natt & Kram! Var rädda om er därute!

4 kommentarer:

  1. Vi har ganska lika favoriter så det ska bli kul att se om du får provat dem irl. Älskar dina provningar även om jag är större, men det ger ändå en bra bild av hur plaggen ser ut på riktigt. Så snälla sluta inte med provningar?!
    Cecilia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Och jag tycker att det är superkul att prova och så länge jag tycker det så kommer jag i alla fall inte att sluta med provingar. :o) Lite svårt att prova i min egen lilla by bara då det inte kommer så mycket roligt att prova här så det kräver för det mesta besök i större stad. Kram!

      Radera
  2. Hej!
    Snygg bubblarlista och jag håller med om mormorsrutorna, jag skulle lätt kunna gå lite över styr där. Själv förbokade jag den svarta sammetsklänningen som jag just nu inte kommer ihåg namnet på och som jag dessutom hoppas är sammet.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... ja överstyr är ett bra ord, som jag absolut kan skriva under på jag också. :o) jag har missat den där klänningen du pratar om, får nog ta och kolla upp det, för nu blev jag ju nyfiken. :o) Kram!

      Radera