Powered By Blogger

torsdag 12 juli 2012

Min eftermiddag i tre + två bilder – torsdag


Malmö. Var destinationen för min nöjestur denna eftermiddag. Såklart med fokus på Odd Molly pre-fall. Därför kastade jag mig ganska omgående in på Åhlens…


…som komiskt nog hade återupplivat förra höstens rosa Goose och hängt dem (de hade två stycken kan jag meddela lite petigt…) som en självklar del  av nyheterna. Till fullpris såklart. Snikigt!… Jag fick dock provat lite av det som är pre-fall 2012 på riktigt (besserwisser? jag?...) Men de bilderna får ett eget inlägg. Tillsammans med de knäppen som fastnade i Iphonen i favoritbutiken…


Factory. Som även har hur mycket najsigt som helst på rean. Även det ämnet återkommer jag till… Något jag däremot helst vill slippa ta upp här något mer, ever… är det psykotiska vädret. Skyfall och sol på samma gång. Inte bra, vill inte ha!




Jag tog mig även en liten svängom till Iisa. Massa kläder, mycket rea men i princip inget på pre-fallfronten. Någon svart kofta men de blev aldrig provade. Inte de här pjuxen heller trots att jag tyckte de var ganska coola... Mest eftersom jag fick för mig att jag kände för att dra hem istället. Så det blev spurt på benen. Till tåget.


Hann dock rycka med mig en stor latte. Och som synes var det, tydligen, även något annat som fick följa med norrut. Och eftersom jag är en dryg jäkel som gillar att vara svår så säger jag återigen: visar senare… ;o) Kram för nu!

8 kommentarer:

  1. Då var det dig jag såg! På andra sidan gatan om HM, du stod och pratade med två andra tjejer och därför kändes det dumt att gå fram även om jag ville.
    Kram från Ingela som läser varje dag men aldrig har skrivit hos dig tidigare. Ska bättra mig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Stämmer bra det, stod där ett tag och pratade med två tjejer. Synd du inte kom fram, fast nästa gång... :o) Kommentera bara om du vill, inget krav. Kram!

      Radera
  2. Vad har du i påsen kära vännen, lallar jag med melodin; Vad tar ni för hunden där i fönstret?
    Nyfiken i en strut och lite putt att jag inte kunde idag. Men vi får ses snart.
    Kramar och ha en fin kväll

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... och nu har jag avslöjat så nu slipper du lalla på den något mer. Och vi ses väl nästa vecka? Kram!

      Radera
  3. Jag tycker att det är skitjobbigt med alla reor! Skulle vilja shoppa loss som en galning men måste tänka på semesterkassan;) Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skitjobbigt är ordet, jag rensar reamail ständigt och jämt känns det som, utan att öppna dem. Våga det när man är pank liksom... :o) Kram!

      Radera
  4. Håller med Linda, kniper hårt ihop ögonen och plånboken. Men tack för bra provning. Tycker färgen på linnet/ underklänningen ser ljuvlig ut. Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var en najsig färg det där. Kanske inte på mig dockmen kan tänka mig den på dig abbsolut. Bara för att inte fresta dig liksom... ;o) Kram!

      Radera