Powered By Blogger

onsdag 11 juli 2012

Är det någon som kan svara på hur dessa är i storlek?

Jag tror inte att någon av er har missat att Odd Mollys egen webshop har sänkt prislapparna på vår- och sommarplaggen ytterligare. 50 %, onekligen lockande… Så trots att jag absolut INTE skulle titta in där så råkade jag såklart hamna där i alla fall… ;o) Och! Fick självfallet syn på två godingar som jag kastat lystna blickar på även tidigare. Men! Så var det fallet med storlekar… så därför undrar jag om det är någon som kan svara på hur dessa två är i storlek?

Tadaa tank, silky purple

Ceremony s/s dress, powder

Det var alles för nu, men återkommer med mina eftermiddagsbilder senare. Kram!

18 kommentarer:

  1. Hr provat bägge och upplevde dem normala i storlek. Vilken webshop har du hittat dem i? Kram Nilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! I Odd Mollys egen, klicka på namnet i mitt inlägg (markerat i rödaktig färg) så kommer du direkt till rean. Kram!

      Radera
  2. Tadaa har jag provat och den är helt normal i storlek!

    SvaraRadera
  3. men alltså...du provade ju Tadaa på Factory efter fikan?? Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast det var ju en annan modell :o) och framförallt så kommer inte den här seniltanten ihåg vilken storlek hon provade då... :o) Kram!

      Radera
    2. Jag vet för jag sa att du aboslut skulle ha 1 eller kanske till och med 0! ;) Ändå provade du först en 2a. :p Minns du nu?

      Radera
    3. Japp, minns. Men! Jag kommer inte ihåg om jag sedan provade en 1 eller en 0... grava I-landsproblem eller hur?... :o) Kram!

      Radera
  4. Blev det något köp???? Jag satt och googlade efter ceremonyn förut idag eftersom jag hade precis samma fråga som du och då hamnade jag på ett inlägg där du provade den. Du var ju jättefin i den! (Får erkänna att det blivit ett litet klick, fast i annan färg. Har redan s/s tunic i den färgen nämligen...)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter kanske helknas att jag frågar när jag har provat den... Men! Då vägde jag en hel hop mer och vet inte ens vilken storlek jag befann mig på så det är därför. Kul att du har den, en av mina favoriter faktiskt. Kram!

      Radera
  5. hahha, ser nu på TV att den minsann invigt ett dass i din by idag! Rosettklippning och hela baletten, hur kunde du missa det?? Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja hur i helsefyr kunde jag vara så dum och missa detta... ;o) Blev nyfiken och surfade in på vår byblaska och där fanns den med minsann, helt gjord som spegel, superkanon för kommande dagensbilder. Vi kanske ska inviga den på lördag?... ;o) Kram!

      Radera
  6. Aner ikke! Men de er fine begge to:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja de är ju det... dumt, för mycket fint blir dyrt... ;o) Kram!

      Radera
  7. Jag har storlek 2 i mina Tadaa så jag tycker att den är himla rymlig. Du kan LÄTT gå ner i storlek :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar! Hade för mig det men var inte säker. Kram!

      Radera
  8. Jag har och har haft båda :) Tanken är rymlig och Ceremenyn också förutom vid ärmhålan. Men jag är bredaxlad och det verkar inte du vara. Kram och lycka till!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Får se om det blir rätt... ;o) Kram!

      Radera