Powered By Blogger

söndag 29 juli 2012

Dagen efter & göra om, göra rätt

Nix, jag är inte bakis, inte ett dugg, en delad lunchöl och ett halvt glas vin framåt kvällningen är en smula för tunnsått med alkohol för att den ska ha den effekten på mig. Däremot är det en kraftigt bakfull stad som ligger utanför min ytterdörr:










Och det här är bara den lilla radien som återfinns max 200 meter runt min boning. Resten av staden befinner sig i samma skick. Och så undrar folk varför jag tycker så illa om den där stadsfestivalen, och varför jag tycker att många av de som besöker den är äckliga svin… Och! Varför jag ifrågasätter att en så stor del av kommunens pengar går till städinsatser efter detta jippo när andra saknar bostad… Just för att folk är äckliga svin… Och jo, det finns absolut papperskorgar och soptunnor, både många och utspridda…
Själv har jag använt mig själv som lite skräpkorg den här helgen. Vilket tyvärr har gett biverkningar. För alldeles för mycket av varorna kakor, choklad, langos, belgiska våfflor, glass… har fått min mage att haverera och gå ut i våldsam protest. Jag har helt enkelt skitont igen… :o( Så nu är det bara att göra om och göra rätt. Och det genom att återta kombinationen laktosfritt och ”ibs-pulver” Har skippat båda sakerna de senaste dagarna så därav vet jag fortfarande inte om det är laktosen eller ibs som spökar… Men det tänker jag alltså försöka ta reda på… Ska även försöka låta bli att tjata om det här på ett tag, för hur kul är mitt ständiga magontstjat? Nej, just det, inte så speciellt skoj… Kram på er! Take care!

14 kommentarer:

  1. Ås himla trist att folk inte bara akan ta undan efter sig. Går en herrans massa skattepengar för att folk ska gå och städa undan festivalen. Väldigt onödigt! Dem hade jag mer än gärna sett att de gick till betydligt viktigare saker. Morr! Jaja nu är det över och när jag går från tåget till jobb i morgon är det väl som det aldrig hänt nått.

    Ha en fin dag trots allt! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har städats hela dagen så jag tror nog att allt ska vara som vanligt imorgon... men förjävligt att det ska behöva städas en helo dag... :o( Kram!

      Radera
  2. Trist med allt jävla skräp som folk utan vett lämnar efter sig!! ja kommunens prioriteringar går inte alltid att förstå sig på...Tyvärr!!
    Du får vara försiktig med din magen och att försöka reda ut vad det är som "spökar" låter som en bra idé...Man får helt enkelt testa sig fram vad det är som funkar och vad som inte funkar!
    Ha en fin Söndag!
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror det är laktos eller ibs, ska bara försöka röna ut vilket, får skärpa mig nästa vecka helt enkelt. Idag har det slarvats lite trots magont... Idiotiskt men gott... :o) Kram!

      Radera
  3. Så tråkigt att ha det runt om kring sig....:(
    Tusen kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tycker det är tråkigt för de stackarna som måste städa upp skiten, en söndag tillika... :o( Kram!

      Radera
  4. Ja det är för tradigt att folk måste svina ner så förbannat.
    Men visst är det fascinerande att vara nykter i såna sammanhang? Så mycket man ser som inte de andra gör.

    Testa en sak i taget med maggrejerna, annars vet du inte vad som hjälpte. Jag tror på IBS i ditt fall. Du får starta gissningstävling ;)

    Själv kan jag konstatera att kolhydrater är ett otyg som jag släppt in för många under nattjobb. Så min mage är som din idag =(

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut fascinerande men jäkligt skrämmande. Folk fixar inte supakulturen så den borde läggas ner omedelbums. :o)
      Trist att den mage också lever rövare, fast vi vet ju att det är vårt eget fel, vilket ju är skönt på sätt och vis. Här blir det skärpning från imorgon. Kram!

      Radera
  5. Så där ser det ut efter Andra långgatans dag med. Svinerier och massor med krossat glas. Pinsamt att människor beter sig så. Hoppas du blir bättre i magen. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja riktigt pinsamt, skulle vara kul att skita ner lika jävligt i deras trädgård, undrar hur de reagerat då... :o) Kram!

      Radera
  6. Ja, så ser det ut kring mitt hem var lördag- och söndagmorgon tycker jag. Det skräpas ner otroligt och parken är översållad nu sommartid av ölburkar, fimpar och annat äckligt. Jag tycker att det vore en god idé att skicka ut lapplisorna att böta alla istället. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ganska äckligt här också efter en vanlig helg fast inte riktigt så. Värst är krossat glas och äckliga matrester tycker jag. Inte så kul med hundar som skär upp tassarna och blir kass i magen... :o( Kram!

      Radera
  7. Hej,

    Jag har precis som du problem med magen och kommit tillrätta med detta genom att äta laktosfritt samt "lchf"' dvs begränsat med mjöl och socker. Jag har inte ätit lchf för att bli smal. När jag håller mig till detta och inte sockerpundar mår jag kalas. Det tar ca två veckor med kosten innan man känner sig bra.

    Vänligen
    Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tänkte testa det med att dra ner på mjöl och socker om det visar sig att det inte är laktos eller ibs, fast jag tror det lutar åt ibs för min del dock. Men tack för tips! :o) Skönt att du mår ättre, då finns det hopp för mig också ju. :o) Kram!

      Radera