Powered By Blogger

lördag 21 juli 2012

En ganska vanlig lördagskväll hemma hos mig






Vi lagar mat där en av huvudingredienserna är färsk basilika. Hungriga katter tittar på, inser att de också är hungriga och drar igång ett pådrag i mattiggeri, ömsom högljutt ömsom bedjande. Vi plockar fram revbensspjällen, enbart köpta till djuren eftersom ingen av oss i detta hushållet som går på två ben befattar oss med det som föda. Fast fisk går bra och tonfisksås med pasta inte minst. Som intas framför tv´n där inspelade avsnitt av Hell´s Kitchen rullar fram, en av mr Makes absoluta toppfavoriter i programutbudet. 
Nu rotar vi bland samlingen av dvd-boxar istället, skrotar runt i mysdress och efterrätten är framdukad, kaffe, Baileys och den sista lilla chokelabollen som finns kvar från picknickutflykten. Inget flash, mer trash och en ganska vanlig lördagskväll hemma hos oss. Och shit vad jag gillar det :o) Peace out för idag!

7 kommentarer:

  1. Hej! Det låter ju som en helt lördagkväll det!! Kramar

    SvaraRadera
  2. En himla bra lördagskväll i mina öron. Och tack för påminnelsen, här ska sörplas Baileys med en skvätt kaffe till också nu;) Kram!

    SvaraRadera
  3. Same, same but different kör vi. Helt klart en lördag i min smak. :) Funderar på att ta en utav mina nyinköpta böcker och lägga mig och läsa.

    Kramis

    SvaraRadera
  4. Det låter så härligt! Hoppas chokladbollen var mumsisch!
    kramar

    SvaraRadera
  5. Mkt Bra. Ser en chokladbolle också. Undrar var den kommer ifrån om den inte är himmagjord. Jag har faktiskt gjort en marknadsundersökning även på chokladollar! Ja, sjukt...Klem och go´natt.

    SvaraRadera
  6. Bästa lördagskvällarna enligt mig, utan krav och bara göra vad man själv vill... äta och se på tv med andra ord...;o)
    Chokeladbollarna var Gille, och nu lev ag ju nyfiken på hur dessa står sig i din test Flipfloppan! :o)
    Kram på er allihop!

    SvaraRadera
  7. Låter som en riktigt mysig kväll! Kramar

    SvaraRadera