Powered By Blogger

fredag 13 juli 2012

En efterlysning och två till salu

När jag var i Malmö igår sprang jag på snygga K och hennes syster. De var också i storbyn för Mollyspaning. Men inte av pre-fall utan på jakt efter en specifik blus. Nämligen denna:

Cotton lite poplin smock s/s, lite blue

Eftersom de båda har letat med ljus och lykta land och rike runt utan napp så tänkte jag försöka hjälpa dem på traven genom att kasta ut en krok här. Så! Är det någon som vet var den finns eller har den till salu i fint skick så please hojta. I en kommentar eller på min mail: oddjosanne@gmail.com. Det är en i storlek 2 och en i storlek 3 vi pratar om.

Däremot är det storlek 4 som gäller för de båda eftertraktade vrålsnyggingar till klänningar som Mimmi har till salu. Och som är de här: 

Taradiddle dee dress, powder 

Taradiddle dee dress, royal

Är ni intresserade av någon av dem eller undrar mer så gäller samma sak, plita i kommentarsfältet eller maila mig, så skickar jag vidare till Mimmi. Kram!

9 kommentarer:

  1. Jag är intresserad av Taradiddle dress, du får gärna vidarebefordra min fråga. Jag undrar hivetvis över priset, först och främst!

    Tack!

    NewYorker
    brus1@hotmail.com

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är vidarebefodrat på mailen nu. :o) Kram!

      Radera
  2. Jag är också intresserad av Taradiddle - den i Royal och undrar över priset.

    Mvh Anna (wiren.anna@home.se)

    SvaraRadera
  3. hej

    är intresserad av taradiddle båda men undrar naturligtvis över priset...

    mvh camilla

    SvaraRadera
  4. Hej
    Har svarat NewYorker och Anna med bild och pris. Camilla till dej har jag ingen e-post/K

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bra att du också håller koll här Mimmi, du får supergärna uppdatera mig om någon blir såld skriver jag till det i bloggen. Kram!

      Radera
  5. Hej,Den efterlysta verkar finnas på http://smultrongarden.blogspot.se/ (se till höger vid bilderna). Jag vet inte om de har specifik storlek , men ring och hör - de skickar! /Ellenor

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack för hjälpen! Supersnällt av dig! Då ska jag maila K om det. Kram!

      Radera
  6. Hej JOsanne och Mimmi,
    Jag kanske är intresserade av båda, beroende på pris. Om det är du Mimmi som jag köpt fiiina Molly'sar av tidigare så har du redan min mail.
    Kraaaamiz

    SvaraRadera