Powered By Blogger

lördag 21 juli 2012

Provning av Odd Molly classic & pre-fall 2012


Medallion top, almost black 649:-

Storlek 1 vilket får anses som normal i size. Ni har hört och upplevt det förr om andra plagg, och även för denna supermjuka, passformsvänliga och riktigt fina top gäller att den är mycket snyggare i verkligheten än på produktbilden. Åkte rakt in på min önskelista. 


Truelove blouse, almost black 899:-

Storlek 0. Jag har ju redan denna i dark indigo, invigdes igår till och med, och älskar den. Vilket för mig ofta föder ett sug att roffa den i andra färger också. Denna heter almost black men precis som övriga svarta plagg jag provade här så känns almost onödigt, för de är svarta. Denna med färgmatchande blombrodyr överallt vilket gör den till bra mycket mer än bara en svart bomullsblus. Riktigt skön att ha på sig.


Truelove wrap blouse, almost black 1399:-

Storlek 0. Med tanke på ur den sitter på produktbilden, mer stängd liksom, så borde jag troligen provat en 1:a men eftersom den inte fanns så kunde jag tyvärr inte göra någon jämförelse. Men för övrigt satt den schysst, utan att spänna någonstans. Denna är, precis som blusen ovan, dränkt i den fina blombrodyren, vilket lyfter utseendet på en annars och enligt mig ganska tråkig wrap.


Grandmas lace shirt, white 1399:-

Storlek 1. Om vi går utanför det faktum att jag personligen inte passar i blusar av detta slag så är denna bomullssak en riktig pärla. Jag fick upp bilder i huvudet om hur skitsnygg den skulle vara under en klassisk kavaj. Ett klassiskt stuk överhuvudtaget. Mycket krusiduller framtill men med rätt kombo – skitläcker.


Basic v-neck cardigan, pink 1299:-

Storlek 1. Basic precis som namnet avslöjar, men därmed inte sagt att den skulle vara tråkig, åtminstone inte i den här färgen. Riktigt najs djuprosa färg. Rak i modellen vilket är lite trist för jag tror den skulle gjort sig bättre med en liten figurskärning. Tyvärr något kliig, materialet är 80 procent ull och 20 procent nylon.


Jacquard jacket, porcelain 1699:-

Storlek 1. Måste erkänna att det härär en kofta som jag egentligen inte skulle titta åt då jag tycker att den mest ser trist ut. Men så åkte den på i rena farten och den blev absolut en positiv överraskning. Något för vid i modellen för min nya slajmade smak men ändå med schysst passform trots det. Och även om denna också innehåller 80 procent ull, 20 procent nylon så upplevde jag den inte alls lika sticksig som den här ovanför.


Rib jersey l/s, pink 599:-

Storlek 1. De har funnits i sortimentet hur länge som helst men det här är faktiskt allra första gången jag provar denna top. Men definitivt inte den sista. För det blev kärlek vid första ögonkastet. Mjukare bomullströja har jag nog aldrig testat. Och trots att jag har listat mönstrade saker som favoriter så är basplagg det jag skulle behöva allra mest. Nu beror det ju på hur man vill att den ska sitta och jag föredrar som sagt lite tajtare så jag testade även  en 0:a:


Rib jersey l/s, almost black 599:-
Storlek 0. Japp, denna satt exactly som jag ville. En klockren villha! Och helst i varenda färg som finns… :o)

Provningen ägde rum på Donna i Kristianstad igår. Är det något mer ni undrar om något av plaggen så är det bara att hojta så ska jag försöka svara så gott jag kan. Ha en bra dag därute. Kram för nu! Och Take care!

11 kommentarer:

  1. TACK!! Alltid trevligt med provbilder!

    Ha en fortsatt bra helg.

    Kram Malin

    SvaraRadera
    Svar
    1. TackTack! Jag håller med, provbilder är kul. Roligt att prova också även om det är farligt för det föder oftast nya habegär... ;o) Kram!

      Radera
  2. Snyggt! Ja, du klär i allt :-)
    Jag håller med dig om att till slut är det basplaggen som saknas i garderoben. Och dem gör Odd Molly bra! Rib jersey är en underbart skön och snygg tröja. Jag vill med ha fler färger...
    Ha det bra! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ju inte lika roligt att lägga pengar på basplaggen... :o) Men jag ska verkligen försöka prioritera de i höst. Kram!

      Radera
  3. Så kul att se mera provning!!
    Rib jersey tank och den där långarmade står på min önskelista också och så jaquard jacket.
    Hoppas du har det bra i dag och du har ett telefonmeddelande. :)
    Kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja både linnet och den här långärmade är starka kandidater på önskelistan. Och så finns de ju i så många fina färger också... dyrt dyrt... :o) Kram!

      Radera
  4. Wonderful test images and commentary. Thank you for the good information. I love the way you make a basic cardigan look stylish....fantastic!
    Kram,
    karen XOXO

    SvaraRadera
    Svar
    1. Thank you! Very much! Kram!

      Radera
    2. It has a wonderful pink colour and I do hope that my Feeling short dress - pre-booked with you Karen - will be the same.

      Radera
  5. Och vad jag tyckte om den däringa spetsblusen med en massa grejer på syns ju på bilden =)
    Att mitt arsle lyckades komma med överallt...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... det har jag inte ens sett. Jo såklart såg jag att du var med och livade upp lite här och var men inte just häckbilderna. :o) Kram!

      Radera