Powered By Blogger

fredag 20 juli 2012

Dagens - på väg utan de smidda planerna

Först söderut, för att komma österöver. Dundrande över spår med ett sorgset landskap som kuliss. Säga vad man vill om vädret men det är ju konsekvent i alla fall. Konsekvent skit. Och någon skojsig dagens stass att pigga upp det hela med har jag inte heller.
För jag har fastnat i ett ständigt sus av samma samma. Och det är dumt för jag har ju annat, en massa annat. Och det händer faktiskt att jag smider oprövade klädkomboplaner i huvudet. Men av någon, klart tråkig, anledning så är de aldrig de som får chans att andas frisk luft. Utan alltid samma samma. Ja ni ser ju själva:





Visserligen med premiärblus på, fast stilen, uttrycket, kombinerandet... samma, samma. Vad gör ni när ni tröttnar fett på ert eget sätt att klä er?
Eller det kanske ni inte gör? Det kanske bara är jag... Kram från tant Tråk för den här gången. Som nu dock anar solglimtar i fjärran. Ja av solen då alltså, och inte av briljanta outfitplaner som garanterat blir förverkligade... Fast hellre sol... Och en väntande vän i öst. För det där andra, det är ju trots allt bara kläder... ;-) Tjing!

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

  1. Vet du, på något sätt tycker jag att det är helt OK att få fastna i samma, samma kläder på sommaren. Bara gå i favoriter. Ta lite klädkombosemester helt enkelt!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tur jag har dig som säger så smarta saker, så jag kör helt enkelt på det; kombosemester, låter kalasbra. :o) Så Tack! Och Kram!

      Radera
  2. Det är är inte bara du som känner så. Jag tycker med att det känns så ibland, men är det kläder man gillar så är det OK ändå. I tonåren köpte och använde jag bara på vit och blårandiga tröjor med jeans eller kjol (lite överdrivet kanske, men...). Nu är jag åtminstone lite mer varierad i kläderna :-)
    Jag tycker du varierar dig och fina kläder har du också!
    Ha en fin dag! Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lite skönt att höra att man inte är ensam. Och förr hade jag alltid bara svart så jag säger som dig, nu är det i alla fal lite varierat. Inte illa ara det... :o) Kram!

      Radera
  3. Men alltså varför ändra på ett vinnande koncept? Och blusen är ju bara så jädrans fin!! Ha det nu så bra idag, det klarnar här nu i alla fall, men jag har burit dynorna till utemöblerna in och ut 3 gånger nu pga regn.. SUCK. Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast är det så jäkla vinnande... det är ju liksom det jag undrar också... Och fy satan för regn. Lite bättre här idag hoppas det är det hos dig också. Kram!

      Radera