Powered By Blogger

lördag 28 juli 2012

Bara för brat-prospects eller?

Jag glömde ju visa er en sak igår. En sak som handlar om Please jeans och då får anses väldigt viktig :o). Och därmed måste visas nu istället. Jag pratar om…


… brallorna i riktig blodröd variant, som fanns i butiken där jag shopsade camo-Pleasen i igår. Riktigt übercool variant. Och då tycker jag ändå, väldigt fördomsfullt jag vet, att röda brallor betyder snubbe som så gärna vill vara fullvärdig brat men som ännu befinner sig på prospect-stadiet. Typ. Vad tycker ni om rött nertill; hiss eller diss?
På tal om diss så är sommaren bortflugen igen. För i min lilla del av Skåne är det åska och monsterregn som härskar fullt ut just nu. Och har gjort i timmar. Och det är lite märkligt, egentligen, för så fort det är sol och fint så förtränger jag att det finns något som heter annat väder. Så varje gång det då inte längre är just sol och fint ute så får jag en storchock. Varje gång. Men det är väl bara att gilla läget, för nu står två phaléner vid dörren och insinuerar på vovvenad. Tjing! 

11 kommentarer:

  1. Jag älskar det men bygger det helt på min egen känsla och inte på vad som man borde tycka! Blev görövrigt förälskad i Odd Mollys röda chinos med brodyr..

    SvaraRadera
  2. Jag tycker att de är supersnygga..!! röda brallor är hiss för mig :-) tack så jättemycket för ditt erbjudande att agera mellanhand...har sansat mig nu men dyker "habegäret" upp igen så hojtar jag till :-)
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  3. Jag tycker att röda brallor är supersnyggt! Varför ska de vara "förbehållna" snubbar? Nix mer rött åt folket:)

    Här skiner solen (ännu) och jag hoppas att den gör det hela dagen;)

    Kramar

    SvaraRadera
  4. Rött är snyggt - dock inte på mig i byxform. =)
    Monsunregnet kom hit också och även om det är borta nu så är det åskkvavt så det kommer nog nåt mer.

    Ha en skön lördag!

    SvaraRadera
  5. Du om någon kan bära upp de byxorna :) Usch! Här regnar det med och jag som hade tänkt åka ut till en ö idag :/ Kram

    SvaraRadera
  6. Håller helt med dig OM byxorna sitter på en kille...då dissar jag direkt. MEN annars är det supersnyggt. De där var kanonfina. Kram

    SvaraRadera
  7. Hiss! Hisshisshisshiss! Hiss. Behöver jag förtydliga att jag tycker de är skitsnygga? ;-) Kram!

    SvaraRadera
  8. Bäst att förtydliga lite: jag tycker alltså att de röda Pleasen är ascoola! Men, jag BRUKAR förknippa röda brallor med brats. Och jag bryr mig definitivt INTE om vad man borde tycka, har liksom aldrig gjort… Så hiss säger jag, om nu det var oklart. Kram på er! :o)

    SvaraRadera
  9. Tycker de är grymt snygga och jag har ett par på väg hit från Biskopsgården. Tänker matcha med vit/svart randig tröja och väst eller romantisk vit blus och blödröda läppar :-D Och tror inte det blir någon brat-varning på det mer vamp-varning ha,ha
    Kram!

    SvaraRadera
  10. Nej inte Biskopsgården, det var ju de denimfärgade, Stil1.se var det som hade de röda
    Hälsar en semesterförvirrad Nadia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aha, Stil1 hade de röda, då måste de ha fått in dem precis för de fanns inte där när jag var i deras butik i onsdags. Jäkligt cool färg! Och jag kan tänka att de är grymsnygga till svart också. Kram!

      Radera