Powered By Blogger

onsdag 19 januari 2011

Glamouren får vänta för den blev brädad av verkligheten

Framför mig såg jag riktigt läckert glamourdoftande bilder. Sådana som det sprakar och glittrar om för de har så mycket lyx och flärd i sig att man blir knottrig av glädje, välbehag men mest avundsjuka... Joråsåatt... så kom ju då verkligheten och la sig i och då landade de i ett rakt motsatt sken.

Fast eftersom jag har lovat visa så får glamouren vänta till en annan gång, så här kommer istället innehållet i det DHL-paket jag bar hem igår, mitt hett och fett mest åtrådda halsband ever, olyxigt skildrat i tappningen av min grå vardag...


... Japp, Rock by Sweden är märket, hemklickat snabbt som satan när fantastico Linda tipsade om att det var 25% rabatt på just Laila Bagges smycken på Frozza.se.
En rea som fortfarande är igång om någon är sugen, de har ett stort utbud.

Nu kanske någon sitter och undrar vad jag ska med ett så finfestligt halsband till, jag som aldrig är finfestlig själv men då vill jag bara säga, kraftigt inspirerad av en underbar kommentar hos ovan nämda Linda igår; ni som har åsikter om att man inte kan ha detta halsband vilken dag i veckan som helst, håll käften!

Och därmed är det over and out för mig just nu. See you sen, kram till dess!

12 kommentarer:

  1. oj oj oj vilket halsband och så mycket *du* det är!
    Hoppas jag får se det IRL nån gång.

    SvaraRadera
  2. Det är så snyggt!! Minns att jag försökte få Evalena att satsa på något av dessa döskallesmycken när hon skulle på hårdrocksfest. Skulle gärna ha ett själv, men tycker att det är lite dyrt...

    SvaraRadera
  3. Åh, du coola brud!! Så snygg du blev!! Så Josanne du blev!! Detta var bara du och du blev rock´n roll!!!
    Ska bli kul när jag får min dödskalle-smykcen, men jag får nog vänta ett tag eftersom jag fick dem skickade till en vän... Men om en vecka borde jag ha dem här!!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Här har jag haft en mindre rolig date med toaletten ett par dagar och du skaffar dig nya läckerheter på löpande band...Klart man ska ha sina finheter både vardag som fest för mesta tiden är ju ändå vardag. Ett sådant smycke kan ju både klä upp och ner annat. Tyvärr är jag vansinnigt dålig på väskor och smycken, ge mig en plastkasse och ett pärlhalsband så är jag nöjd.
    hoppas att du får tag i din väska nu.
    Kramar från Eva och Otto som tycker att matte borde piggna till nu.

    SvaraRadera
  5. Klart man ska använda smyckena precis när man känner för det. Tyvärr är jag dålig på att använda mina Rock by Sweden ting till vardags.

    SvaraRadera
  6. Hej Josanne,
    Jag funderar på att köpa min första wrap i silk men undrar hur de är storleksmässigt? Då kom jag att tänka på dig, som titt som tätt visar snygga outsfit med dina wraps. Hur är de, behöver man gått upp en storlek eftersom materailet är så ömtåligt? Eller har du din vanliga Odd Molly-storlek? Jag är tacksam för all bra tips som jag kan få.
    Kram Anna

    PS. halsbandet är verkligen snyggt, jag har kännt och klämt på det flera gånger själv. DS.

    SvaraRadera
  7. Sjkitjättesnyggt!!! Klart du ska ha precis när du känner för det. Ingen idé att spara vare sig på finporslinet eller häftigaste halsbandet :-)
    Kram

    SvaraRadera
  8. Helen: tacktack snälla! Jag vi får väl styra upp så du får se det irl. :o) Kram!

    Äppelträdet: ja visst är det dyrt men efter år av trånande så tyckte maken = min sponsor att det var lika bra att slå till på det nu när det var 25%. Kram!

    MollyB: tacktack söta! Jag det ska bli kul när du får dina smycken, ser fram emot bilder hos dig, hoppas du får dem snart. Kram!

    Eva: haha... platskasse och pärlhalsband, du är för rolig... :o) Men usch är du sjuk, jag håller absolut med Otto! Jag har haft feber i ett par dagar så mina vovvar är inte helt nöjda med sin matte just nu. :o( Stor krya-på-dig-kram!

    Efva: samma här, dålig på att använda dem jag också men ska försöka bättra mig nu. :o) Kram!

    Anna: jag har 2 i alla mina wraps, har ett par stycken i silk ur olika kollektioner, nu har jag dock gått upp lite i vikt (hmmm... mer än lite om jag ska vara helt ärlig...:o)) så de sitter lite tajt nu därför. Så kör på din vanliga storlek är mitt tips. Och wrapar är verkligen ett plagg jag älskar så hoppas du ockdå blir nöjd. Kram!

    Frösötös: exakt! Fin saker är till för att användas de också. För man får ju inte med sig dem i graven ändå. :o) Kram!

    SvaraRadera
  9. Så snyggt det blev på dig! Är det någon som passar i denna juvel, så är det ju just DU!!
    Klart det skall användas både till vardag o feststassen!
    Är du piggare idag..?! Har varit över bron hela långa dagen..
    KRAM!

    SvaraRadera
  10. Annelie: tacktack vad snäll du är! Hoppas det var något kul och inte jobbigt du gjorde över bron idag. Jo feber är på väg att försvinna men så sjukt trött jag har varit idag istället... :o( Kram!

    SvaraRadera
  11. Oooooooooooooooh satan i gatan vad fint det är!!! Självklart användbart 7 dagar i veckan:) Kram gumman

    SvaraRadera
  12. Snyyyyygt! Liiite avis blir man ju :-) Cooolt som f-n och glamour på samma gång. Kan det bli bättre?
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera