Powered By Blogger

tisdag 15 mars 2011

Jag behöver en paus för att få distans


Jag tycker att Blogglandia känns lite olustigt just nu. Trött på enkelspårighet och tjafs, trött på att behöva försvara mig till förbannelse för att jag har stöttat en vän som mådde dåligt. Jag har själv stått i situationer där ingen har backat upp mig och jag har därför lovat mig själv att aldrig bete mig lika fegt. Fast nu fattar jag plötsligt fegheten, även om jag förhoppningsvis aldrig kommer att anamma den själv... Men just nu behöver jag en paus för att få lite distans. Kanske ses vi redan i eftermiddag, kanske någon annan dag... Vi får se... Sköt om er! Kram!

31 kommentarer:

  1. Äsch va trist! Jag hänger tack och lov inte med alls om vad som händer bakom kulisserna i blogglandia. Hoppas du är tillbaka i eftermiddag. Sköt om dig o kram

    SvaraRadera
  2. Känner precis likadant. Har haft fingret på "deleta bloggen" flera gånger. Jag vill bara att du ska veta att du har mitt stöd till 100%. Du skulle få skriva om precis vad som helst och tycka vad du vill och jag hade ändå läst och hejjat på dig! If you go, I go! KRAMAR

    SvaraRadera
  3. Kæreste Josanne
    Jeg ved ikke hvad der er sket og hvad der er skrevet - men hvis du forsvinder for længe, kommer jeg til at savne dig!

    Lad være med at "tage ind" alt hvad folk kritiserer dig for. Husk dig selv - og din ærlighed, som er det vigtigste i denne verden :)

    Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it

    Stort kram
    Annette :)

    SvaraRadera
  4. Jag hoppas vi ses snart, men jag förstår hur du känner! Kram!

    SvaraRadera
  5. Hej Josanne!
    Som helt utanför-stående, åskådande läsare, så ter detta sig sååå larvigt! "NN kommenterade att NN kommenterade att NN skrev att NN hade skrivit en kommentar som NN inte hade skrivit" ungefär! Världen går just nu under, men "NN sa...."
    Jag och många med mig, läser din blogg med största glädje, följer dig och din vardag och gillar din OM-stil.
    SLUTA INTE att blogga, snälla Josanne!!!! Ställ dig över detta och fortsätt bara att vara den du är och skriva det du gör, vi gillar´t ju!
    Stor, varm kram och de ljusaste energier, Cissi

    SvaraRadera
  6. Josanne,
    Så där kände jag hela helgen. Skit nu i allt skitsnack hit och dit och anonyma påhopp ska du inte ens ta till dig eller läsa. Är man så feg att man inte vågar stå för det man skriver ska du inte heller behöva läsa och ta till dig det. Det är många som gillar din stil och ditt sätt att vara råärlig. Även om vi är så olika man kan bli respekterar jag dig och din rätt att ha DIN egen ståndpunkt. Det är DIN blogg och ingen annans. Sköt nu om dig och låt stormen i vattenglaset stanna vid vad det är....storm i ett vattenglas.
    Ha en fin dag!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Kramisar, hoppas du får tillbaka blogglusten.

    Kramisar,
    Mollyflickan

    SvaraRadera
  8. Hejsan tjejen!
    Ta en paus om det behövs men såklart hoppas jag du kommer tbx med förnyad kraft o glädje! Gillar gillar gillar ju dig o din bloggelogg...
    Kram/Tina

    SvaraRadera
  9. Vad är det som händer?! Fattar ingenting...
    Kom igen nu, Josanne. Låt inga sorgliga töntar påverka dig... du är bra precis som du är.
    Keep shining!
    Maila mig gärna!
    Kram!
    L8

    SvaraRadera
  10. Jag håller med Cissi här ovan. Allt detta har totalt spårat ur och i paritet med allt skit som händer i världen blir det så jäkla fånigt och onödigt. Fortsätt blogga du, jag kommer fortsätta kika in då och då. Jag gillar att få lite blandad mix vilket jag får från olika bloggar. Det är just att alla är olika som gör det kul att läsa.

    kram

    SvaraRadera
  11. Jag tror att vi var många som blev ledsna och upprörda, men låt inte det stjäla mer energi nu. Som sagt tycker jag att det är hemskt med anonyma påhopp och det finns ingen ursäkt för det. Kram

    SvaraRadera
  12. Hoppas att din paus inte varar länge för jag kommer att sakna dig<3

    Om anonymitet tycker jag fy f-n, kan man inte stå för vad man tycker håller man tyst, påhopp GÖR MAN INTE!!!

    Massor med styrkekramar

    SvaraRadera
  13. En paus kan man behöva ibland och hämta lite luft. (Tog ju själv en nyligen)
    Men kom tillbaka sen för vi saknar dig oändligt annars. =)

    Kram!

    SvaraRadera
  14. Jag VILL INTE att du ska försvinna för länge! Ta den paus du behöver, men snälla, snälla fortsätt blogga!
    Kramar Affi

    SvaraRadera
  15. Hej Josanne,
    Din blogg är en av de mollybloggar jag flitigast besöker. Varför då? Jo, du skiljer dig från många andra mollybloggar då du har en lite tuffare och råare stil. Eftersom mollyplaggen är åt det romantiska hållet uppskattar jag att du lyckas göra volanger och spetsar till något tufft! Jag vill dock påpeka att jag gillar de andra bloggarna också men din sticker ut. Jag har dock inte orkat hänga med i den intensiva diskussionen i veckan som varit och har missat alla påhopp. Men jag vill bara säga: Stå på dig och gör det du vill och känner för!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  16. Jag kommer oatt sakna dina inlägg och hoppas på att se dig här sen igen, när du känner att det kan vara roligt igen!

    Sköt om dig så länge.
    Stora kramar!

    SvaraRadera
  17. Hej!

    Jag som har försökt ringa dig under fm, hade inte läst detta innan.
    Alltså det här har blivit inte så vettigt om jag så säger.
    Vad jag anser om fega elaka anonyma kommentarer så är det nog inte tryckbart. Ryggradslöst.
    Du ska ha kredit för att du stöttar en vän.
    Vad gäller tystnadens lov som sjungs ut så var det den som gjorde att tågen rullade, det är den som gör att människor mobbas, barn far illa etc. I hela vår värld sker de mest vidriga ting men allt hänger någonstans ihop högt och lågt. Var stolt över dig själv, för gör vi någonting, rätt eller fel så har vi ialla fall försökt och det går att hitta tillbaka då. Händer och hjärtan kan mötas.
    Jag la mig inte i upprepas som vår tids frälsning, jag la mig inte i, det är inte mitt ansvar.
    Var oerhört stolt över dig själv att du brydde dig. Jag är det.
    Många kramar till dig från Eva

    SvaraRadera
  18. Dina pauser brukar inte bli så långa.....,

    SvaraRadera
  19. Hej igen!

    Efter att nyss igen åter ha läst på en blogg om torsdagens Odd Molly möte i orden mingel och lite mer, vad ska man ha på sig, skoj att ses, så blir det inte längre det minsta seriöst längre för mig. Jag ska bara fundera ut en klok kommentar först. Det är inte det att jag inte vill att det ska bli ett bra möte för det hoppas jag verkligen. Men jag kan väl uttrycka det så här att jag vet inte om det här är så särskilt skoj längre.
    Kramar igen från Eva
    och förlåt att jag skriver så mycket här.

    SvaraRadera
  20. Du ska vara stolt över att att du stöttar en vän som mår dåligt!! Det är att bry sig o visa empati, vilket tyvärr inte är något självklart!
    Samtidigt förstår jag mer än väl du behöver pausa o få lite distans, allt det här är tärande o tar på krafterna. Jag som inte har någon blogg har stått lite utanför men känt jag blivit ledsen.
    Anonyma kommentarer är fegt o ovärdigt i alla sammanhang!
    Var rädd om dig!! Vi finns här..
    KRAM

    SvaraRadera
  21. Hej igen,

    EVA (Solid): Vill gärna bemöta lite innan det kommer en kommentar som inte har hela bilden framför sig (förlåt Josanne att jag gör det här men Solid kommenterar ju här). Om du menar det inlägg jag tror så kan jag väl bara säga så här: För min del är målsättningen med mötet att få fram en öppen kanal mellan OM och en stor del av deras konsumenter (i alla fall i Sverige och som ibland läser OM-bloggar) och att få upp en diskussion kring kvalitéssäkring, den skenande prissättningen samt diverse andra frågor kring ibland konstig passform på en hel del modeller särskilt vad gäller överarmar som ofta är trånga. När det blir ett spritt gäng som blir inbjudna blir det givetsvis olika agendor och olika målsättningar som kan komma fram. Jag kan bara svara för min målsättning och jag skiter stort i mingel och annat som kan komma att vara en del i detta möte (det är inte därför jag går dit överhuvudtaget). Jag tycker därför att den här spekulationen och diskussionen kan vänta tills vi ser vad vi får ut av mötet på torsdag. Du kan i alla fall räkna med att jag går in i det med en ytterst seriös och professionell inställning. Vad andra gör som är med på mötet kan jag inte påverka men jag hoppas vi kan vara tillräckligt seriösa, vi som är med, för att få fram ett konstruktivt och givande första möte.
    Det var allt för mig! Tack för ordet!! Hoppas vi alla kan släppa detta nu. Jag är ju en av alla dessa bloggare som farit illa den gångna veckan och jag hoppas att detta snart kan få ett slut.
    Kram

    SvaraRadera
  22. JAAAAA ! SLÄPP ! Lägg inte ner mer energi !
    Kom tillbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ♥
    Solen skiner & det är VÅÅÅÅR ! ( ha ha... jag går INTE på drugs ;-)

    SvaraRadera
  23. Usch gumman det låter inte bra......
    Vet fan inte vad jag ska skriva, slår dig en pling i kväll. Du svarar om du orkar......
    Stor kram!

    SvaraRadera
  24. Och till anonym vill jag bara säga; känns finfint att sparka på nån som redan ligger ner va?! Fega arsel......

    SvaraRadera
  25. Håller med Linda angående den anonyma idioten...

    SvaraRadera
  26. Vill inte mer, orkar inte mer. Bara massa ledsamheter, också i blogglandia :-( Det här har inte alls lagt sig!

    Men gör nu precis som DU vill, strunta i alla oss andra! Låt stormen lägga sig (inser själv hur svårt det är när man fortsätter titta in i bloggvärlden) och ta en så lång paus som du behöver!

    Kram kram

    SvaraRadera
  27. Very sad that things have escalated to the point that the blog has become a negative in your life. I do not believe that is the purpose so take the time that you need for a fresh perspective and know that you will be sadly missed by your follower across the ocean in Canada.
    Stor Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  28. Ta en mikropaus, inte mer, lova det..... Fastna inte i detta trista nu. Jag har i perioder haft en besvärlig situation på mitt jobb med en energitjuv och bråkmakare av värsta sort. då lärde jag mig rondellhundsknepet som jag tycker är så bra. Behandla sådana personer som rondellhundar, gå runt dem bara... ta en stor sväng i den här rondellen nu och kör vidare Josanne!
    KRAM

    SvaraRadera
  29. Bamsekram till dig och alla andra som håller huvudet högt och står stolt i motvind!
    Att folk orkar...

    SvaraRadera