Powered By Blogger

fredag 25 mars 2011

Jag får ju skylla mig själv, mitt pucko...

Shit vilka griller ni satte i mitt huvud nu då! Fast jag får ju skylla mig själv, mitt pucko, eftersom jag bad om det... Jag pratar såklart om mitt förra inlägg, om era gissningar och vilket plagg det var som fick följa med mig hem. För det var INTE Dipdye cardigan, som exakt ALLA av er har gissat på... det var istället:


Crochet frill cardigan, mid apricot

Jag tänker mig den så här, med bara en rock-a-fellow eller en chrysalis under. Till jeans och sandaler. Jag tänker ett plagg jag har saknat i garderoben, och jag tänker sommar! Jag ångrar inte mitt köp. MEN. Jag litar på er så nu måste jag ju sätta Dipdyen högt upp på önskelistan... Och det efter att ha avfärdat den. Mest för att jag blev störtkär i crocheten och var tvungen att välja av ekonomiska skäl. För helt ärligt ville jag egentligen inte välja, jag ville haft Dipdyen också. Attans jävla skit att jag frågade... ;o) See you senare! Kramar!

11 kommentarer:

  1. Vad kan jag säga!!? Den koftan är en av mina personliga favoriter denna våren/sommaren så jag borde förstå att även du föll för denna!! Helt enig att denna blir perfekt till sommaren!! Snyggt köp!! Min är som sagt på väg från USA....

    Förstår att du blir sugen på den andra koftan oxå eftersom att alla gissade på den... den var verkligen snygg på dig ;-)

    Kram B

    SvaraRadera
  2. Jag igen...
    Tänkte att denna Crochet frill cadigan i mid apricot skulle passa superfint till Hookup dress i apricot!! Sen har ju du även Hookup ss dress i apricot!! Funkar inte de fint ihop?? Det är en kombo som jag tror på...

    Kram igen ;-)

    SvaraRadera
  3. Varför kommer man inte ihåg allt man vill skriva första gången???
    Då försöker jag för 3dje gången:
    Vilken storlek tog du??? Hur uppfattar du den i storlek??

    Jag tror detta var sista kommentaren från mig idag ;-) men man vet aldrig ;-)

    Kram...

    SvaraRadera
  4. Ahhhh..men crochet frill är ju supersnygg också :D

    SvaraRadera
  5. DEN ÄR SUUUPERSNYGG!!
    Tänkte förrut när jag såg alla gissningarna att nu får du problem.. Tycker ändå du valde rätt, helt klart!!
    Ha en skön kväll!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Eller som amerikanarna säger: Se upp med vad du önskar dig; det kan gå i uppfylelse ;)
    Farligt att fråga ibland.

    SvaraRadera
  7. Efter min gissning så kikade jag igen och frillen är även den en mycket vet kandidat.
    Jag var på ajabaja i em...... kom hem med 2 plagg. :)

    SvaraRadera
  8. Den är jättefin! Jag har också den på min USA beställning! Du gjorde klart rätt. Kram

    SvaraRadera
  9. Jag tycker att du gjorde ett klockrent Josanne-köp! Klart du skulle ha den! Och fan vilket ha-begär jag får:) Kram gumman!

    SvaraRadera
  10. Duuu Pretty..Hur är nästa vecka???
    Puss:)

    SvaraRadera
  11. MollyB: ja det kan du ha rätt i, att den passar till våra Hookup s/s. Jag ska ta och testa den kombon idag. Kastar ut bilder här eller mailar dem till dig, får se vilket jag känner för. :o) Jag har ju blivit lite fetknopp på sistone så jag tog en 3:a (är ju ”normalt” en 2:a) men jag skulle kanske kunna ha 2 också, dumt nog testade jag aldrig den. Min bedömning är att den är normal i storlek. Vet ju inte om den töjer sig men hoppas inte på det. Kram!

    Odd me: tack! Kram!

    Annelie: haha... ja du visste ju vilken det var. Och lite snurr i skallen satte det allt att alla andra trodde Dipdyen. Bra du tycker att jag köpte rätt för det tycker jag också. Kram!

    Helen: haha... så sant så sant! Får nog tänka mig för i fortsättningen innan jag kastar ut frågor som kan sätter griller i skallen... :o) Kram!

    Jeanette: nyfiken i en strut nu ju på vad du fick med dig hem... :o) Kram!

    Katinka: tack! Skönt att höra även om jag själv också tycker att jag gjorde rätt val. Är säker på att crocheten är mer användbar. Ska bli kul att höra vad du tycker om den när du får din. Kram!

    Linda: tack tack. Ja jag tror den kommer att bli ett riktigt användbart plagg i sommar. Kram!

    TdL: vi kan ju höras och kolla av hur det ser ut för oss alla... Kram!

    SvaraRadera