Powered By Blogger

fredag 17 juni 2011

12 minuter,12 bilder – från hem till min nya ”arbetsplats”

Jag blev totalinspirerad när Linda gjorde sitt cykelinlägg med bilder längs vägen till sitt jobb. Eftersom jag står utan arbete så var det ju inte så lätt att norpa hennes idé rakt av. Förrän igår. Då vi en gång för alla bestämde att jag ska bli kollega i makens studio på ideell basis.
Eftersom han redan försörjer mig just nu så är det ju liksom inte mer än rättvist att jag jobbar gratis hos honom. Men jag kunde inte hålla mig från att dokumentera gångvägen till la tattoostudio när jag ändå knallade dit igår strax efter klockan 18 = ganska folktomma gator, till skillnad från dagtid när jag normalt kommer att knata den här vägen eller någon snarlik, men det bestämde jag mig för att skita i eftersom det kliade så i fingrarna att få ta bilder.
Så här har ni dem: 12 minuter,12 bilder – från hem till min nya ”arbetsplats”:








































































































Och roligare än så är det liksom inte... Nix, nu håller det inte att sitta och häcka framför datorn så länge till. En hel hop av fixande väntar så det får bli en verklighetsutflykt nu, strax, istället...
Men om ni känner för det så ses vi lite senare idag igen. Kärlek & Respekt!

5 kommentarer:

  1. Jag bor strax utanför ”din” stad och jobbar mitt i den så jag känner väl till hela din väg. Den ser roligare ut här än i verkligheten trots trist väder.
    Jag har aldrig sett dig på stan men lovar att heja om jag skulle springa förbi dig någongång. (o;
    /Pia

    SvaraRadera
  2. Jättekul att se dina "gångbilder" :) Kanske härmar och gör något liknande :) Det kan inte bli jobbet som blir målet eftersom jag har ett ofrivilligt break därifrån nu...men kan kanske hitta ett annat mål :) Kram

    SvaraRadera
  3. Varför ser alla andras städer så mycket mycket mysigare ut än Borlänge? Men snart fylls stan av musik/festivalälskare och då blir nästan dubbelt så många en vecka! Det älskar jag!! Peace&Love pratar jag alltså om. Jesse Jackson kommer och pratar t o m! Hur coolt som helst.
    Ha en finfin helg nu!
    kraaam

    SvaraRadera
  4. Vilken underbar väg till jobbet du och maken har. Kram

    SvaraRadera
  5. Jag som tycker att det här är en skittråkig och ful håla... fast jag är ju så van vid den, hemmablind... Jag tycker att alla andra städer är bra mycket finare... Så kan det vara... :o) Kram på er!

    SvaraRadera