Powered By Blogger

söndag 5 juni 2011

Rösta och ni får se min sprillans nya tatuering ;o)


Och så ringer vi och röstar på Peter Orrmyr som vinnare av Big Brother 2011. Typ Nu! Numret är 099-418 01. Finalen börjar om mindre än en halvtimme, klockan 21.00 på Tv11. Anledningen till att han ska vinna? För mig är den i alla fall att han är en soft snubbe med den skönaste sorten av ironisk humor, som jag älskar. Ställer ni upp på den påstötningen så lovar jag att visa upp min sprillans nygjorda tatuering lite senare ikväll... ;o) Kram på er till dess, eller... :o)

6 kommentarer:

  1. Åh kära vän....jag har inte tittat på ett enda avsnitt denna gången. Finns det inget pris till mig? :-D

    kramkramkramkram!

    SvaraRadera
  2. äh nä jag röstar inte alls. Men om jag skulle hade man väl fått rösta på Martin. Axels frökens son... men jag vill se din tatuering...
    AnnaSC

    SvaraRadera
  3. Shit! Tatueringen ser ju riktigt lovande ut. Spännande! Är tyvärr inte insatt i BB men hoppas din favorit vinner. Sjäkv hoppas jag få se din tatuering snart. Nyfiken! Kram!

    SvaraRadera
  4. Attans, det blev den falske dryge norrlänningen som vann. :o(
    Men ni ska få se tatueringen i alla fall, som även får bli ditt pris Lingon ;o). Så den kommer snart i en blogg nära er. Ha en bra dag vänner! Kram på er!

    SvaraRadera
  5. Jag tycker nog att Peter var den falske och dryge. Men smaken är som baken :) Och det är ju kul att det är så. Mia

    SvaraRadera
  6. Mia: ja det är nog tur att vi människor tycker olika, för annars hade det ju varit riktigt synd om dem som ingen gillar... :o) Kram!

    SvaraRadera