Powered By Blogger

måndag 20 juni 2011

Jag bara måste tipsa er om en sak till...

Jo jag vet att det har figurerat reatips lite överallt här i Mollylandia på senaste tiden. Men jag kan ändå inte låta bli att ge er en vink om att webbutiken Elin Maria har dragit igång sin rea idag.
Med 30-50% i hela shoppen. Bland en hel hop av schyssta märken så finns, såklart, även Odd Molly och de har en del fint kvar att ninja hem. Till exempel:













Hookup s/s tunic, multi & Silk sleeveless, vintage rouge

Nix, jag är inte ett dugg sponsrad, jag bara tycker att de förtjänar att tipsas om eftersom vi pratar en butik med kanonservice och blixtsnabba leveranser. Om jag har klickat något? Det lär ni få se lite senare i så fall... ;o)
Har ni fler vår- och sommarplagg kvar på er önskelista? Min tenderar ju att utökas hela tiden, trots att jag stenhårt försöker sätta stopp... :o)

Hoppas ni får en bra dag och att vädret är lite bättre hos er, här vräker regnet ner likt värsta jäkla Niagarafallet på speed... :o( Var rädda om er därute. Kram!

7 kommentarer:

  1. Hej!

    Du har så rätt, listan utökas hela tiden på önskade plagg men för min del handlar det nog om själva stoppet, så fort det är stopp så ökar villhabegäret. Knäppt men så är det, gäller även chokladstopp.
    Även jag tycker om att handla från Elin Maria och de är alltid mycket trevliga att ha att göra med.

    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  2. Dessvärre samma väder här. =(
    Halvmonsun, säger sambon.

    SvaraRadera
  3. Eva: haha... som jag känner igen det där... det som har ett stopp efter sig är sååå mycket attraktivare... Vi borde förbjuda ordet stopp och kasta ut det från det svenska spräket, då kanske tillvaron hade blivit lite enklare... Kram!

    Helen: ja han har rätt i det, fy fan... Synd man inte kan stanna inomhus hela dagen för då hade det ju liksom varit mer okej... Kram!

    SvaraRadera
  4. Hej! Du som har så bra koll på Odd Molly! Vet du var man kan köpa de snygga blommiga/mönstrade bootsen som modellerna har på sig på bilderna för fall 2011? De är ju så läckra!!
    Mvh Viktoria

    SvaraRadera
  5. Viktoria: jag är nästan säker på att de inte finns till salu utan att det bara var skor som de hade till visningen. Men helt hundra säker är jag inte så testa att ringa till Odd Mollys huvudkontor och fråga. Kram!

    SvaraRadera
  6. Tackar!! Ska göra det!!
    Kram
    // V

    SvaraRadera
  7. Viktoria: hoppas du får napp, annars får du göra som flera andra Mollybloggerska har tänkt göra, hitta ett par boots (kanske på second hand)att kapa av och måla själv. Berätta gärna hur det gick om du vill. Kram!

    SvaraRadera