Powered By Blogger

onsdag 29 juni 2011

Lågpris som början på ett återtåg

Här har ni en som tvärslocknade från datorn igår, så därför uteblev, tragiskt nog... ;o), mina utlovade bilder på lågprisskorna som jag hade med mig hem från lågprisskobutiken. Men inte så speciellt länge till, för här är de nu, tadam:



















Ja det syns ju att de inte är några dyra historier direkt. Och inte är de särskilt skitsnygga heller. Fast riktigt sköna och bekväma, perfekta tantskor med andra ord. Och. 99:- styck på rea och dessutom andra paret för halva priset, totalt 149:- som jag redan sagt...
Det gör dem helt acceptabla tycker jag i alla fall... Har tänkt mig att de med kilklack ska bli början på mitt återtåg in i högklackarland. Jag hade jämt höga klackar förr men så kom jag av mig och nu känns det som jag har is under fötterna bara jag tar på mig ett par... Revanschdags alltså.

Hoppas ni får en bra dag. Här ska packas, städas, fixas på stan, lämnas hundar på pensionat, betalas räkningar...
Den vanliga panikhetsen inför att man ska åka iväg någonstans... Kram på er!

8 kommentarer:

  1. Jag tycker att de är jättefina och ser dyrare ut men var har du köpt dem? Kram från Lia!

    SvaraRadera
  2. Lia: Tack tack! Och jag glömde visst det, att skriva var jag köpte dem. På Skopunkten. De har butiker lite här och var och även en hemsida med webbutik: skopunkten.se. Kram!

    SvaraRadera
  3. Ha det bäst i Roskilde nu!! Schyssta skor och framför allt, jäkligt schysst pris:) Kram!

    SvaraRadera
  4. Skitsnygga! Kul när det inte kostar så mycket! Kram

    SvaraRadera
  5. Jag tycker du har en sund inställning till ditt bantande! Man måste leva också, framförallt på sommaren är det skönt att njuta och ta det som det kommer! Detta blev lite flummigt men vad jag vill säga är att: Ha det förbannat bra på Roskildefestivalen och om det finns äpplemunkar fortfarande där så ät en för mig också! Kramar

    SvaraRadera
  6. Hej igen :) Det var meningen att min sista kommentar skulle vara till ditt översta inlägg :)) Kram

    SvaraRadera