Powered By Blogger

tisdag 14 juni 2011

Min eftermiddag i en annan del av Skåne

De är inte speciellt många, men i alla fall några. Bilder från min helt lovely utflykt i en annan del av Skåne idag. Med finaste vännerna Lingonberrie och Too di Loo. Här kommer den samlade skörden av denna dags förevigade ögonblick:



















Två månader sedan sist, så satans glad jag blev att äntligen ha världens bästa bär framför mig. Och glamourösast som vi är så gick vi först in på Hemköp för lite lyxshopping. Därefter blev det en sen lunch med bantarpasta... hmmfrr... på en italiensk uteservering. Dit dejtobjekt 2, som i finaste T anlände efter ett tag...



















... och plötsligt var vi två läckerklädda damer och en mindre representabel lodistant. Men sammanlagt tre Mollysisters som knallade till Folk Malmö. Där vissa av oss totalt snöade in på en helt bortglömt sommargoding a la Odd Molly:


















Utopian dress, dark old rose & white

Men jag anträffade även en hel massa annat läckerfint att vila blicken på.



















Och det var också där jag hittade mitt shoppingfynd of today = påsväskan som ni redan har sett, men här kommer även en studie av baksidan på den:



















Och som synes ännu en egobild. Jag kunde helt enkelt inte låta bli att diva mig när jag sprang på denna gigantspegel på tågtoaletten på väg hem. Tågtoalett! Gigantspegel! Inte vad jag väntade mig i alla fall... Och därmed tar alltså även denna bildguidning slut. Så vår fotömmande långpromenad, en massa babbel och ytterligare butiksbesök lämnar jag därhän eftersom det inte fastnade på bild. Förmodligen lika bra det... :o) men ni kan ju alltid fylla i luckorna i er fantasi... i alla fall så länge vi är snygga i den... ;o) Kram för idag & God natt!

9 kommentarer:

  1. Du vill inte sälja den rosa du har på dig?

    SvaraRadera
  2. Anonym: nix, den säljer jag aldrig, den är en av mina absoluta favoriter. Men jag har sett den lite då och då på Tradera så håll koll där. Kram!

    SvaraRadera
  3. Mysigt ni såg ut att ha det :) Super fin väska! har mejlat dig :)) Kram

    SvaraRadera
  4. Odd me: jag kommer inte in i mailen nu... ;o( Ska ut en sväng nu men testar igen så fort jag kommer hem. Kul att ha dig tillbaka, har saknat dig. Kram!

    SvaraRadera
  5. Ni ser som alltid ut att ha haft trevligt =)

    SvaraRadera
  6. Helen: och på lördag ses vi! :o) Har ni kollat tid och sånt när ni landar i den lilla skitstaden? Kram!

    SvaraRadera
  7. Vi ska försöka komma från den ännu mindre skitstaden med 9-tåget så vi landar väl runt 11.
    Är ju lite osäkert med tågen just nu. Men köra bil när det ska åkas båt tänker jag icke! =)
    Kanske blir en svart jacka också...
    Kram och längtar efter er coolingar.

    SvaraRadera
  8. Helen: bara hojta när ni bestämt vilket tåg ni tar så dyker vi upp. Kram!

    SvaraRadera
  9. Halloj! Ser ut som ni hafte en underbar dag!! Kramar

    SvaraRadera