Powered By Blogger

måndag 13 juni 2011

Dagens – under en myrtät utefixardag

Ledig mr Make blev en utefixardag på stan. Med sådana skojsigheter på programmet som banken, matbutiken och ett par andra prylar där emellan. Vilket mest betydde en jäkla massa vänta utanför eftersom jag var hundföraren för dagen och människorna som maken fick det stora nöjet ett frottera sig med där innanför verkade ha fastnat i någonslags zombietillstånd. Inte för att vi hade bråttom eller så men är det något som jag verkligen avskyr så är det att vänta. Det kryper i hela kroppen som om jag hade ett helt koppel av myror rantandes överallt. Och så får jag kraftig flyktpanik... Nix, jag har faktiskt aldrig påstått att jag skulle vara speciellt normal... även om min stass of today kanske är det... :o)




































Ja det blev en lite krystad övergång mellan ämnena där men jag kom inte på något bättre. Sorry :o). Och det gör jag inte nu heller så jag meddelar väl bara så där rakt av att jag alldeles strax ska öppna mitt paket som kom idag, snacka om raketsnabb leverans, och sedan svänga ihop en grekisk sallad, som jag har suktat efter ända sedan vi kom hem från Athen. Så over and out, Kram för nu!

4 kommentarer:

  1. Du är supersnygg!!! Tror ta mej 17 att jag måste låta sömmerska sy in mina FOL :o) Jag letar trashade jeans som en galning - snälla - var har du hittat dina?
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Greksallad ni också =)
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Här blir det också grekisk sallad, mums. Du är jättefin i dagens outfit.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Haha... telepati med greksallad igår kanske... ;o)
    Frösötös: jag svarar hos dig istället.
    Kram på er snyggingar!

    SvaraRadera