Powered By Blogger

tisdag 28 juni 2011

Dagens & när misstag kan bli något bra

Jag skulle åka buss till fucking längst bort i stan idag eftersom Schenker envisas med att dumpa av våra paket där... (grrr, jevla åsnor!...). Är så asförbannat upprörd över ännu ett myndighetsbrev från helsefyr som jag precis har vittjat brevlåda på så att både järna och synen stänger ner sig.
Och jag tar fel buss. Märker det inte ens förrän det är flera kilometer försent eftersom jag står och snackar med en tjej jag känner på bussen.

Men så ser jag plötsligt lågprisskobutiken torna upp sig så jag får ett infall att jag minsann ska shoppa något jag faktiskt behöver, sandaler. Och snacka om att bli happy när lågpris visade sig vara lågpris med rea. Vilket slutade med att jag knallade ut därifrån med två par skor och endast 149:- fattigare! Tjohooo! Nu fattar ju jag också att vi inte pratar kvalitet i dess toppform.
Men hallå, två par skor, 149:-! Om ni vill se dem?... så kan jag kasta ut en bild på dem lite senare... En bild på min dagens stass kan ni däremot få på en gång:


Jag ser svinsur ut men det är mest bara för att jag var fett besvärad över en tant som knatade efter mig och vrålstirrade hela tiden jag var i butiken. Så jag sprang snabbt ut därifrån och blev genast varse mitt egentliga ärende i förorterna. Schenker-ombudet. En dryg halvtimmes rask promenad bort.

Och där fick jag lite välbehövlig fettförbränning på köpet. För inte kan väl ostbågarna som jag precis tryckte i mig sätta sig på hullet när man har varit så duktig och hårdknatat i värmen... Speciellt inte sedan man även såg till att aktivera armarna samtidigt, genom att knäppa ett gäng bilder längs vägen...







































































... asttråkiga jag vet, men det var liksom ingen lattjolajban väg jag gick direkt... Och på tal om gå, dags att knata till postutlämningen på Ica för att kvittera ut ännu ett paket för dagen. Den här gången en Molly... visar sen, kanske även Schenkerpaketet som inte var en Molly... Hoppas ni får en bra kväll. Kramar!

10 kommentarer:

  1. Haha du är för rolig :) Klart att ostbågarna inte hinner sätta sig fast när du har en sådan fart ;) Jag vill gärna se sandalerna :) Snygg dagens :)) Kram

    SvaraRadera
  2. Du har ju motionerat på hög nivå..eller!? Inga problemas med små ostbågar heller!! Vill också gärna se dina fyndskor!
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Klart vi vill se skorna. Kommer själv snart med ett skoinlägg....stort =) Åh, du ser fördjälig ut i tunikan......SÄLJ TILL MIG! ;-) Kram!!!

    SvaraRadera
  4. Du är ju bara för kul! Riktiga fynd du gjorde i skobutiken. Spännande att se också vad du har i paketen :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  5. Vad har du för stl på din full smock i royal??
    // V

    SvaraRadera
  6. I den förorten hann jag nog aldrig vara.
    Jag bodde ju på Dalhem som var ganska spännande det också, men nära jobbet på djursjukhuset.

    Tror jag får ta en cykeltur till samma lågpriskedja längre bort i kvarteret.

    SvaraRadera
  7. Tackar och bugar för era kommentarer!
    Min ful smock är en 1:a, de är stora i storlek med andra ord.
    Kram på er allihop!

    SvaraRadera
  8. Vill du sälja din full smock??

    SvaraRadera
  9. Anonym: nix tyvärr, jag har precis köpt den själv. Hoppas du hittar en någon annanstans. Kram!

    SvaraRadera
  10. Hohohoho :-) ska den säljas är det till mig :-) var ju så nära när josanne köpte den....hon knep den på målstrecket ;-)

    SvaraRadera